Dün gece su geldi sanmıştım meğerse enfeksiyondan dolayıymış neyse gece saat 3 de başladı yalancı sancıdır diyip bekledim ılık bir duş falan aldım uzandım geçmiyor neyse eşim gece çalışıyor kurye saat 5 oldu yine hanl su ve nişan olmadığı için panik olmasın diye birşey demedim sancım var sadece dedim neyse eşim uyudu ben tabi yatakta kıvranıyorum neyse yerleri falan sildim halılarımı yaydım hastane çantasını puseti kapının Oraya hazırlarım baktım dayanamıyorum saat 08.30 da eşimi uyandırdım çok üzüldüm ama yaaa 😂🙈 hasteneye gittik düzenli sancım çıktı ama çok değil yani 30 dakika da iki üç kere neyse eve geldik eşim işe gitti ben evde yine tekim ay sancım var ama nasıl yapıcam şimdi doktor bebek doğum pozisyonunu almış dedi nişanın yada suyun gelirse gel ses şimdi ben nişan yada suyumu bekliyim yoksa sancılarımı takip edip sıklığına göre gidiyim mi ilk hamileliğim bu arada tecrübesizlik online 🙈

Busraozzz Benimde bu sabah 1 saat sancim oldu hafif ama son dakikalar biraz artti 5 dakika da bir girdi cikti sonra hiç olmadı kesildi aksam da 5 dakikada 1 kere girdi cikti hafifti bunlar yalanci sanci mi oluyor peki

teletabi evet bunu birinden daha duyduğum için şey ettim birde dünden beri sancı çekiyorum hastaneye gittim sancım gitti ulan dedim 😂😂

Busraozzz inşallah geçer enfeksiyon çünkü bebeğe geçme riski var bildiğim kadarıyla hayırlısıyla sağlıklı şekilde doğumunuz olur inşallah sancılarınızı takip edin yakınsa hastaneniz 2 dk 1e düşene kadar bekleyin çünkü hastanede yatarak çekiyorsunuz ve çok zor oluyor nst bağlı olduğu için sürekli hareket etmenizi istemiyorlar devlette bu şekilde özele gidiyorsanız nasıl olur bilmiyorum

Buseninannesi_21 hiç bilmiyorum ben dünden beri çekiyorum dün gece hiç uyumadım hasteneye gittim nstye bağlandık sancılarım gitti neyse eve geldim biraz yatıyım dedim yatırmadı hayla duruyorum öyle işte 😂😂 çekiyorum iki gün önce oğlum gelsin artık vs şimdi ay bu böylesiymiş allahım yardım et vs vs 😂😂😂

Birminiksusamtanesii özle gidiyorum ama bende hemen hasteneye gidemem zaten eşim gelmesi vs anca evde çekerim biraz diye düşünüyorum bakalım kısmet dua edin ilaçları doğurmazsam 😂 kullanılan gece inşallah geçer

Busraozzz inşallah yaa sıcak su tut beline sancı geldikçe plates topunda zıpla hızlı hızlı yürü squat yap ve nefes egzersizi yap bunlar daha kolay karşılamanı sağlıyor sancıları birde bol bol dua et ayetel kürsi inşirah surelerini okuyabilirsin mesela ben her sancımda dua ediyordum sureleri okuyana kadar sancım bitiyordu panik yapma korkma bebeğinle konuş az kaldı vs vs olumlu ol ki herşey iyi olsun inşallah çok kolay doğumun olur 😊🌺

Busraozzz rica ederim ne demek ❤ aklına takılan birşey olursa sorabilirsin bildiğim tecrübe ettiğim kadarıyla yardımcı olurum her zaman 🤗

Zeynep_ayaz hiç halim yok ama birşeyler yapmaya çalsıyorum dünden beri gözüme gram uyku girmedi

Busraozzz sancı stres yapınca ve korkunca kesilir. Benimde 8 cm açıklıkta sancım kesildi korkudan suni sancı aldım😂yapman guzum korkman stres yapman 😂😂😂😂