Buseninannesi_21 hiç bilmiyorum ben dünden beri çekiyorum dün gece hiç uyumadım hasteneye gittim nstye bağlandık sancılarım gitti neyse eve geldim biraz yatıyım dedim yatırmadı hayla duruyorum öyle işte 😂😂 çekiyorum iki gün önce oğlum gelsin artık vs şimdi ay bu böylesiymiş allahım yardım et vs vs 😂😂😂

Birminiksusamtanesii özle gidiyorum ama bende hemen hasteneye gidemem zaten eşim gelmesi vs anca evde çekerim biraz diye düşünüyorum bakalım kısmet dua edin ilaçları doğurmazsam 😂 kullanılan gece inşallah geçer

Busraozzz inşallah yaa sıcak su tut beline sancı geldikçe plates topunda zıpla hızlı hızlı yürü squat yap ve nefes egzersizi yap bunlar daha kolay karşılamanı sağlıyor sancıları birde bol bol dua et ayetel kürsi inşirah surelerini okuyabilirsin mesela ben her sancımda dua ediyordum sureleri okuyana kadar sancım bitiyordu panik yapma korkma bebeğinle konuş az kaldı vs vs olumlu ol ki herşey iyi olsun inşallah çok kolay doğumun olur 😊🌺

Busraozzz rica ederim ne demek ❤ aklına takılan birşey olursa sorabilirsin bildiğim tecrübe ettiğim kadarıyla yardımcı olurum her zaman 🤗

Zeynep_ayaz hiç halim yok ama birşeyler yapmaya çalsıyorum dünden beri gözüme gram uyku girmedi

Busraozzz sancı stres yapınca ve korkunca kesilir. Benimde 8 cm açıklıkta sancım kesildi korkudan suni sancı aldım😂yapman guzum korkman stres yapman 😂😂😂😂

teletabi hiç korkmuyorum aslında normal dpgum çok istiyorum sezaryandan korkuyorum kendimi duygularımı böyle kontrol edebiliyorum ama öyle denildiği gibi değilmiş yani Çatı muanesi için yok kolunu falan soktu diye görüyordum hep ilk baş o yüzden biraz tedirgin olup kastım kendimi sınra içimden sakin ol birşey yok besleme çekip rahatladım inşallah aynı şeyi doğumda da yaparım normal ve kolay bir doğumun olur

Busraozzz amin inşallah inan korkulacak bişey değil zaten kuzum benim gibi kolay doğumun olsun ben hiç anlamadım nasıl olduğunu rabbime şükür 🤲🏻