Hanımlar 6+5 im fakat aşırı derece de bulantı ve bel ağrısı çekiyorum benim durumum da olupta çözüm bulan var mı doktora 7.haftada gideceğim Allah nasip ederse bunların dışında şükür sıkıntımız yok zaten 4+5 Ken gitmiştim doktora kesemizde oluşmuştu ben kalp atışı netlessin diye beklemedeyim
6.-7.ve 8. Haftalar Gelsin Bakalım
Kimse yok mu 😔
Benimde belim çok ağrıdı o haftalarda mide bulantim da vardı şuan 8+1 haftayiz bel ağrım ara ara oluyo ama bulantı hala devam 2 gündür de afedersin her sabah çıkarıyorum
Benimde 6+2 suan. Dusuk riskim var ara ara kanamalarim artiyor surekli yatiyorum o yuzden. Ama bulantilar bel agrisi istahsizlik gırla gidiyor bendede… Cok sevdigim yemekleri bile dusununce icim bi tuhaf oluyor. Yarin ultrason randevum var tekrar bakalim insallah hayirli haberler verir doktorum
Minnakkurabiyeveannesi27 7+4′ten selamlar. Benim de geçen hafta bulantı ve kusmalarım çok yoğundu. Prilam dr diye bir ilaç verdi doktorum. Şükür çok iyi geldi. Birkaç gündür toparladım, bi şeyler yiyebiliyorum. Koku hassasiyeti devam ediyor.
Minnakkurabiyeveannesi27 bende 5+5 teyim iki gündür kasıklarıma ağrı giriyo ve acayip sık tuvalete çıkıyorum 🤦🏻♀️
Belimde ağrıyo ama benım fıtığım var o ağrıyo sanırsam 🤦🏻♀️
2cibebek bende korkuyorum o yüzden sorayım dedim ilk gebeligim düşükle sonuçlandı şimdide aşırı derece bel ağrısı inşallah geçer
Sağlıkla hpeimizde kucağımıza aliriz
Anna-Karenina ayyy çok dikkat edin ne olur sadece tuvalet dışında ayağa kalkmayın ama arada yavaş yavaş evin içinde gezmeyi de ihaml etmeyin bu defa pıhtılaşma sorunu oluyor sürekli yatinca
AnnelikHayali ben de gittgimde söyleyeceğim doktoruma bakalım
Bu arada siz kalp atışı duydunuz mu merakla ve dört gözle bekliyorum fakat henuz erken diye gitmiyorum
Elifikiz o tuvalete çıkma sorunumuz kesinlikle bitmeyecek sanırım çünkü bende öyleyim sağlıklı olsunlar da ne diyelim ona da razıyız 🥰
Elifikiz benim de belimde kayma gibi birşey olmuştu hamilelikten önce ama geçmişti bende de acaba o mu nuksetti 🤷
Minnakkurabiyeveannesi27 insallah atlaticaz bunlarida oyle hissediyorum. İki here dış gebelik gecirdim. Tup bebekle hamile kaldim. İnsallah emeklerim umutlarim bosa gitmez. Dua edin bize 🧡
Minnakkurabiyeveannesi27 8+6 bizde ilk zamanlar hiç birleşeyim yoktu şimdi baş dönmesi tansiyon düşüklüğü halsizlik ne ararsan var saolsun kardeşim yanıma geldi yoksa tansiyonum düşünce bir saat kendime gelemiyorum
Anna-Karenina İnşallah bir şey olmaz kalbinizi ferah tutun Bir de çevrenizde hani birileri varsa bol bol Meryem suresi okuturum o suyu içmeye çalışın
Drf Allah korusun ya dikkat edin ne olur kendinize inşallah hepimizde sağlıkla kucağımıza alırız
Benimde 6 bitmek üzere. Bulantı iştahsızlık halsizlik kırgınlık var insallah su 3 ay biter kendimize geliriz
Minnakkurabiyeveannesi27 olabilir valla o da yüksek bi ihtimal😕
Minnakkurabiyeveannesi27 aynen valla razıyım ama bugun sabahtan beri 30 defa gitmişimdir bugun coştu 🤣
Dilaraatrkgl İnşallah canım İnşallah hayırlısıyla sağ Salim kendileri dünyaya gelsin de biz bu çileyi çekmeye de razıyız🙃