• Gebelik
  • 6.-7.ve 8. Haftalar Gelsin Bakalım

Benimde belim çok ağrıdı o haftalarda mide bulantim da vardı şuan 8+1 haftayiz bel ağrım ara ara oluyo ama bulantı hala devam 2 gündür de afedersin her sabah çıkarıyorum

Benimde 6+2 suan. Dusuk riskim var ara ara kanamalarim artiyor surekli yatiyorum o yuzden. Ama bulantilar bel agrisi istahsizlik gırla gidiyor bendede… Cok sevdigim yemekleri bile dusununce icim bi tuhaf oluyor. Yarin ultrason randevum var tekrar bakalim insallah hayirli haberler verir doktorum

Minnakkurabiyeveannesi27 7+4′ten selamlar. Benim de geçen hafta bulantı ve kusmalarım çok yoğundu. Prilam dr diye bir ilaç verdi doktorum. Şükür çok iyi geldi. Birkaç gündür toparladım, bi şeyler yiyebiliyorum. Koku hassasiyeti devam ediyor.

2cibebek bende korkuyorum o yüzden sorayım dedim ilk gebeligim düşükle sonuçlandı şimdide aşırı derece bel ağrısı inşallah geçer
        Sağlıkla hpeimizde kucağımıza aliriz

Anna-Karenina ayyy çok dikkat edin ne olur sadece tuvalet dışında ayağa kalkmayın ama arada yavaş yavaş evin içinde gezmeyi de ihaml etmeyin bu defa pıhtılaşma sorunu oluyor sürekli yatinca

Elifikiz o tuvalete çıkma sorunumuz kesinlikle bitmeyecek sanırım çünkü bende öyleyim sağlıklı olsunlar da ne diyelim ona da razıyız 🥰

Minnakkurabiyeveannesi27 8+6 bizde ilk zamanlar hiç birleşeyim yoktu şimdi baş dönmesi tansiyon düşüklüğü halsizlik ne ararsan var saolsun kardeşim yanıma geldi yoksa tansiyonum düşünce bir saat kendime gelemiyorum

Anna-Karenina İnşallah bir şey olmaz kalbinizi ferah tutun Bir de çevrenizde hani birileri varsa bol bol Meryem suresi okuturum o suyu içmeye çalışın