• Gebelik
  • 6.-7.ve 8. Haftalar Gelsin Bakalım

2cibebek bende korkuyorum o yüzden sorayım dedim ilk gebeligim düşükle sonuçlandı şimdide aşırı derece bel ağrısı inşallah geçer
Sağlıkla hpeimizde kucağımıza aliriz

Anna-Karenina ayyy çok dikkat edin ne olur sadece tuvalet dışında ayağa kalkmayın ama arada yavaş yavaş evin içinde gezmeyi de ihaml etmeyin bu defa pıhtılaşma sorunu oluyor sürekli yatinca

Elifikiz o tuvalete çıkma sorunumuz kesinlikle bitmeyecek sanırım çünkü bende öyleyim sağlıklı olsunlar da ne diyelim ona da razıyız 🥰

Minnakkurabiyeveannesi27 8+6 bizde ilk zamanlar hiç birleşeyim yoktu şimdi baş dönmesi tansiyon düşüklüğü halsizlik ne ararsan var saolsun kardeşim yanıma geldi yoksa tansiyonum düşünce bir saat kendime gelemiyorum

Anna-Karenina İnşallah bir şey olmaz kalbinizi ferah tutun Bir de çevrenizde hani birileri varsa bol bol Meryem suresi okuturum o suyu içmeye çalışın

Minnakkurabiyeveannesi27 6+0 iken şükür duyduk kalp atışlarını. Çok uzun süre duyamadık daha doğrusu, çok derinden geliyordu sesi. Doktorum ekrandan gösterdi bak kalbi atıyor diye. Ritimleri gayet iyi, haftaya tekrar gel daha güçlü duyarız, henüz küçük olduğu için pek dinleyemiyoruz dedi. İki gün sonra gidicem tekrar kontrole. ☺️