Smyytr Merhabalar, bahçelievler medical park dr irina ergül e giden doğum yapan var mı ? Normal doğum yanlısı biri mi onu merak ediyorum
sumeyyezumra Smyytr ben irina hanima gidiyorum. henuz dogum yapmadim ama normal dogum yanlısı kendisi
Ruzgar_1405 Aslihusein doktor arayışındayım Yeliz hanıma gitmeyi düşünüyorum. Tecrübellerinizi paylaşır mısınız? 😊
Sla52 Yagmurrrrrr maalesef zam gelmiş muayenesi 70 di 80 olmuş Doğum fiyatlarını zam gelmeden önce normal 1.100 sezaryen 1.500 tl idi şimdi ne oldu sormadım
meeese Asya hastanesi Gaziosmanpaşa Bülent Dağdemir ‘e gidiyorum.çok güveniyorum gözüm kapalı kendisini seçerim.
melise Elifalptekin doğumumu orda yaptım 😊çok çok memnun kaldım ebeler hemşireler ve gerçekten çıkışta Allah razı olsun dediğim insanlar oldu..ilgileri güleryüzleri,her yönden çok memnun kaldım
Elifalptekin melise çok sevindim ,allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin bebeğinizi.Darısı başıma inşallah 😊
szeynp HilalMengi evet bende normal Doğum yaptım mehtap hanımda istediğiniz yere geliyor ben Medicana yı tercih ettim evime yakın diye çok ilgili ve tatlı bir doktor doğumum sayesinde çok iyi geçti
Researcher Haticectbr mümkünse danışmak istediğim şeyler var doktorunuzla ilgili bende doktor arayışındayım pek kimseden memnun kalamadım
Bzkrt1 Haticectbr neredeki Sare hanımın muayenehanesi? Ve muayene ücretini söyleyebilir misiniz? Memnun musunuz ?
Haticectbr Bzkrt1 yeri ataköy towersta.Ücret bilgisi benim vermem doğru olmaz.Telefonda yardımcı oluyorlar.