Ekksl aysednss Kesinlikle aynı kişiden bahsetmiyoruz öyleyse ☺️ memnun olmayan tek bir kişiye denk gelmedim. İnanılmaz çok hastası var ve muhtesem bir doktor, harika bir insan.
Mertcikannesi Durununannesi80 ben hamileyken yatarak sigorta yaptırdım. 900 civarı. Bu yüzden muayene ücreti 194 tl idi. Ayda bir kere bu ücreti ödüyorduk, 2 kere gidiyorduk biri kontrol oluyordu. Doğumu da 7121 e yaptık
Mertcikannesi Milas9 merhaba normal 7121, epidural normal 8474, sezeryan 9237, epidural sezeryan 9637 tl
Dudiko35 Mertcikannesi bahsettiğiniz ücretler hangi hastane acaba? Ve 900 tl ye hangi sigortayı yaptırdınız?
Nurhayat1212 Portakal anladim bende hastanelerde randevu bulamadim ordan aldim ama direk kadin dogum diye aliyoeuz doktora soyledigimizde yonlendiriyo dimi? Bide kac haftaya cikti sonuclarin
Pinaryucel EmineBurcuTfekiSar ben de yavuz bey’e gidiyorum dediğiniz gibi nerdeyse hiç konuşmuyor 😀 doğum anında biraz konuşurda rahatlatır beni umarım
Lionyez İstinye Üniversitesi GOP Medicalpark hastanesinde Meriç Çağrı Ağır a gidiyorum çok memnunum 👏 güler yüzlü , sorularıma yanıt alabiliyorum. Riskli gebeliğim olmasına rağmen beni çok rahatlatıyor.
Mrvalltn Lionyez Merhaba kaç haftalık hamilesiniz bende Meriç beye gidiyorum çok memnunum kendisinden ☺️
Smyytr Merhabalar, bahçelievler medical park dr irina ergül e giden doğum yapan var mı ? Normal doğum yanlısı biri mi onu merak ediyorum
sumeyyezumra Smyytr ben irina hanima gidiyorum. henuz dogum yapmadim ama normal dogum yanlısı kendisi
Ruzgar_1405 Aslihusein doktor arayışındayım Yeliz hanıma gitmeyi düşünüyorum. Tecrübellerinizi paylaşır mısınız? 😊
Sla52 Yagmurrrrrr maalesef zam gelmiş muayenesi 70 di 80 olmuş Doğum fiyatlarını zam gelmeden önce normal 1.100 sezaryen 1.500 tl idi şimdi ne oldu sormadım