sezinko YavruKartal1903 hayır gitmedim henüz inanın bende ne yapacağımı bilmiyorum 🤷🏻♀️ Herkes 3500-4000 aşşa asla doktorlar gelmez diyor
YavruKartal1903 sezinko Özel doktorlar öyle geliyor maalesef. Bir çoğuda ne yazık ki paragöz. Benim Nihal hanımdan şaşmama sebebimde parayı 2. Planda tutması. Muayene ücreti 2 yıldır aynı zam bile yapmadı.
Belas Batı Bahat Hastanesi Reşat Bahat üstüne tanımam muhteşem bir doktor kendinizi çok iyi ve rahat hissediyorsunuz
sezinko YavruKartal1903 Evet malesef öyle,ben dışardan doktor olayından vazgeçtim oyüzden.sizde doğum için konuştuğunuzda yazarmısınız gerçekten bende merak ettim nekdr isteyecek diye.
YavruKartal1903 sezinko 19 yıllık hastası olarak aynı fiyatı mı verir bilemiyorum ☺️ Ama yazarım tabii
sezinko YavruKartal1903 yok tabi sizde haklısınız :) ama benim öyle bir durumum kalmadı zaten dışardan doktor gibi sadece merak ettim :)
szeynp sezinko mehtap hanıma 4 bin tl , hastaneye 3 bin tl ama benim Doğum sigortam vardı %100 ünü karşıladı
zeynepmn Defnenaz bende ona gidiyorum ama hiç elektrik alamadım çok yapmacık geliyor. bana da ters ters konuştu dedğiniz gibi hasta psikolojisi hiç anlamıyor.
zeynepmn bugün tekrar agavni tezenli gittim son gidişim olucak. kontrol randevusu olarak gittim kendisi bana haftaya gel randevu almaya gerek yok kontrolde dedi. tam 3 saat bekledim.migrenim tuttu başım dönmeye başladı beklemekten. yanindaki asistan kız saygısızin teki. doktor hangisi belli değil.birazdan alicam öğleye kadar alicam diyip durdu. sonra doktor yanına girdim duramayacağım artık migrenim tuttu dedim ben seni alamam çok hasta var demesin mi. asistana sen niye kesin olarak alamayız çok doluyuz demiyorsunda beni 3 saattir bekletiyorsun birazdan alıcaz diye dedim. ayy kızda nasıl havalar nasıl saygısız cevaplar. şok olduğum en önemli kısmına geliyorum dışarda bu kadar insan beklerken arkadaşı olan bir hasta geldi onu hemen içeri aldı. ıçerde kahkahalar sohbet gırla bide 2 çay geldi. kahkahalar koridordan duyuluyor. ben böyle saygısız bir durum görmedim. saat 2olmuştu hâlâ 11randevusu olan hastalar bekliyordu benimle beraber. hastayla ilişkinin b... çıkaran bir doktor. gülüşü hiç samimi değil içten değil. kendinize sohbet yalakalik edicek bir doktor arıyorşanız tam size göre. gelenler zaten sohbet muhabbet için geliyor.bilgi almak çok zor. benden önce gelen 2 hasta da asistanla tartıştı.birinin bebeğinde sorun olmuş agavni ilgilenmemiş. kadın cıktı gitti. asistan arkasından koşuyor böyle gidemezsiniz bilmem ne. bana göre bir doktor değilmiş
Hanife5334 adm üsküdar anadolu hastanesi yesim timuroğlu 6 yıldır gidiyorum kızımın doğumunu da o yapmıştı şimdi ikinciye gidiyorum çok memlunum