pembebulut Zarina87 olur ben arıyorum sürekli yeni yerler bulduğumda hemen size de haber veririm çok teşekkür ederim
Aycha pembebulut Her hasta için ayrı örtü veriliyorsa sorun değil, çok teşekkür ederim. Fiyatları uygun olduğu için rutin muayeneye gidebilirim o zaman.
Nesliardc Sdnurr ven levent mıhcıoğluna gidiyorum kuzum tavsiye ederim esencan hastanesinde calisiyor cok iyi tum sorularima yanit aliyorum iyiki levent beydeyim cok neşeli bir doktorr
Senabade Deletedmom004 merhaba. Bende meral hanıma gidicem güzel yorumları var. Siz ne düşünüyorsunuz gitmediğim için sormak istedim giden birine?
Psikolog_anne ErdemEmineGnege Ben Flora hanıma gidiyorum muayenesi 100 lira, Ağavni Tezenli isimli doktorun 175 lira, Doğum fiyatlarını henüz öğrenmedim
Rhk0158 Sibella86 bende yasemin hanıma gidiyordum hastane iyi değil gereksiz yoğun 1 saat bekliyordum devlet te bile sıra yok direk giriyosun çok hızlı konuşuyor 5 dk bile sürmüyo muayenesi memnun kalmadım ultrasonları çok kalitesiz kalp atışını zor duymuştuk bende medipole geçtim..
Sibella86 Rhk0158 usg nin kalitesiz olduğu doğru ama dr dan çok memnunun tabi bende şuan hastane ve dr arıyorum. Hangi dr a gidiyorsunuz? Bekleme konusu istanbul florance ve acıbadam maslaktada bekleme süreleri 45 dak oluyır kadın. Doğumcular hep yoğun
Eyll_kuzu adm Küçükköy Avrasya HASTANESİ dr. Attila Okur üzerine ve ilgi ve alakasının üstüne dr tanımam bir gece önceki durumumu Asistanı arayıp soruyor
Eyll_kuzu adm 2 tane dr takibi yaptırıyorum ama maddi açıdan en uygun olanı op. Dr Atilla Okur üzerine kimseyi tanımam
Seyymmaa 24fatma bildiğim kadarıyla 500 tl muayenesi. Cok fazla gebelik takip basvurusu oldugu için, hastanenin diğer doktorlarına yönlendirebilmek amacı ile yükseltmişler ücretini.