Baharklc Eyll_kuzu çok iimiş bekarken küçakköyde oturuyordum ve o hastane bize çok yakındı ama şimdi sefaköydeim oraya git gel çok zor
SevgiKyc Deniziimmm rica ederim Burcu Aydın Boyama Hanımı da cok öven var ama muayenesi diğer doktorlardan fazla 🤗
Nesliardc Svnince mevki olarak galiba bu ön yargı kuzum gerek çalışanları gerek doktorları olsun çok iyi hemde araştırma yapıp geldim bu hastaneye yenidoğan ünitesi yogum bakımı bi çok hastane koşullarından cok iyii
Deniziimmm SevgiKyc canım ben burcu hanıma randevu alamadım açıkçası 3 ay uğraştım sonunda pes ettim Nurcan Yılmaz a 130 TL idi onu bıraktım bu ayın 27 sinde Fatma hanıma gidicem inşallah
Aysenuryigitolgun Svnince avcılar hospital Aliye isganderova doktorum cok memnunum denemenizi tavsiye ederim 😍
Aysenuryigitolgun Svnince nil bilgen var o yoğun ve kalabalık ben en fazla 3 kişi bekledim şimdiye kadar
Svnince Avcılar Baypark Hastanesi kadın Doğum doktoruna giden var mı peki arkadaşlar? Orası için de bi tavsiye aldım çünkü.
birgullllll adm Bayrampaşa’da BayPark hastanesi müthiş 😄 Cemile Vatansever Şerif bey var ikisi her durumda her şekilde yardımcı oluyorlar
serinserin nolivewithoutcoffee selam ben de oraya gidiyorum normal 3000 sezeryan 3500 epiduralli sezeryan olursa eğer 3500 TL üzerine 600 TL ekleniyor
Sibella86 Rhk0158 usg nin kalitesiz olduğu doğru ama dr dan çok memnunun tabi bende şuan hastane ve dr arıyorum. Hangi dr a gidiyorsunuz? Bekleme konusu istanbul florance ve acıbadam maslaktada bekleme süreleri 45 dak oluyır kadın. Doğumcular hep yoğun
Rhk0158 Sibella86 çamlıca medipol Sedef binöz çok memnunum doktordan iyiki değiştirmişim int araştırıp gitmiştim. muayenesi 50 tl polis eşlerine ekstra %20 indirim uygulanıyor.tam saatinde gidiyorum en fazla 5/10 dk bekledim. Muayeneside uzun sürüyo 2-3 dkda başından savmıyor..Ultrason muhteşem kaliteli her gittiğimde 4 boyutluda görüyorum bebeğimi çok güzel.☺️😍😍
Cet adm en iyi bence Dr.agavni tezenli Nergis bence ben 2. Doğumumu yapıcam ve ben böyle Harika bir doktor görmedim diyebilirim 🥰
gozdetok Minikkalpler hadi cahım ya mesela hangi açıdan aklımda bi o vardı ☹️ Baska denedın mı o hastanede Nagihan hanımdan ben memnun kalmadım 72828 kişi memnun kalsada
Minikkalpler gozdetok ben şuan duygu hanıma gidiyorum çok memnunum bir de Elif hanımı çok övüyorlar. Özlem hanım muayenede hiç ilgilenmedi ilk hamileliğim ve ilk kontrolüm olduğunu söylememe rağmen sadece ultrasonda baktı beslenme listesi verdi o kadar