Eyll_kuzu adm Küçükköy Avrasya HASTANESİ dr. Attila Okur üzerine ve ilgi ve alakasının üstüne dr tanımam bir gece önceki durumumu Asistanı arayıp soruyor
Eyll_kuzu adm 2 tane dr takibi yaptırıyorum ama maddi açıdan en uygun olanı op. Dr Atilla Okur üzerine kimseyi tanımam
Seyymmaa 24fatma bildiğim kadarıyla 500 tl muayenesi. Cok fazla gebelik takip basvurusu oldugu için, hastanenin diğer doktorlarına yönlendirebilmek amacı ile yükseltmişler ücretini.
Sevaldemir ncbkyaa Türkan Çağlıyan'a gidiyorum ve şiddetle tavsiye ederim. 7 sene önce de o yaptı doğumumu mükemmel bir insan❤
Deniziimmm Adsin Esenler medipol de hangi hekime gidiyorsunuz bugün bizim Dr nur cansu yılmaz hamile olduğunu ve başka Dr randevu almamı söyledi sizin memnun kaldığınız devamlı gittiğiniz Dr varmı rica etsem 10 gün kalmadan kontrol amsçlı tekrar gidicem ...
Ersozburcin adm Merhabalar ben hamileliğimin 27. Haftasındayım ve medicana beylikdüzünde rukiye ada bender e gidiyorum. Hastaneyi ilk başta yakın olduğu için seçtim sonra beğenmezsem değiştiririm diye düşündüm amcak ada hanımdan ilk günden beri çok memnunum çünkü çok ilgili. ilk bebeğim olduğu için çok fazla sorum vardı çok ilgilendi kendisi. Rahimde ufak bir kanama vardı ilk haftalarda bizi panikletmeden sürekli takipte kaldı ben çok memnunum tavsiye ederim.
Eyll_kuzu Baharklc 90 tl bahar hanım ama işinin ehli bir hoca daha yeni muayeneden geldim iyi ki dedim 1 kere daha
Eyll_kuzu Baharklc ay o zamanda özel cep telefonunu veriyor akşam kaç olursa olsun ulaşabiliyorum her türlü şeyde
Baharklc ncbkyaa ya benim 4. Gitmem 10+5 günlüğüm.Mail adresi verdi ordan ulaşmak istediğimde ulaşıyorum ama hemen cevap gelmio tabi.
ncbkyaa Baharklc anladım bende 10+1 haftamdayım her hangi bi iletişim adresi vermedi acil durumlarda ulaşamıyorum bu türlü