Tugcetekin Tugcetekin http://ohsad.org/hakkimizda/dernek-organlari/resat-bahat/ bu linkten okuyabilirsiniz doktor bilgilerini
DEF_ikiprensbirprensesmom Carina @doc.dr.yasemincekmez instagram hesabını inceleyin pişman olmazsınız
evremce Evrem13 Ben çok memnun kaldim, oldukça bilgi veriyor ve güleryüzle yaklaşıyor. İlk kez gittim diger doktor ile karşılaştirma imkani da bulmus oldum, devam edicem Şahla hanımla 👍
Elzi2prensesannesi Adakubra bende ilk gebeliğim de Figen hanıma gidiyordum şuan olmadığı için Günhal karakaş var oda mükemmel bir doktor ilgisi alakası süper tavsiye ederim 😊
DEF_ikiprensbirprensesmom Medicana Kadıköy hastanesi Doç. Dr. Yasemin Çekmez 12 haftalık hamileyim doktorum kendisi mucize gibi tesadüf eseri tanıştım kendisiyle ve çok memnunum kesinlikle tavsiyemdir. Medicana hastanelerini kötü bulanlar var yorumlarda ben hastaneyi ve çalışanlarınıda çok beğendim ama şunu unutmayalım ki doktor seçimi hastaneden çok daha önemli ☺️😉 Ki benim evim ile hastane arası mesafe abartısız 32km 👊🏼
pembebulut DEF_ikiprensbirprensesmom muayne ücreti ve doğum ücretini yazabilir misiniz bana da uzak ama hastanemi değiştirmem lazım
pembebulut Zarina87 nihal çetine gidiyorum çok memnunum fakat hastane küçük ve yenidoğan ünitesi yok mecbur değiştireceğim 7.ayımda falan siz hangi hastaneye giriyorsunuz nerede oturuyorsunuz
Zarina87 pembebulut ben de Özel Levent’e gidiyorum Nihal hanıma,buraya çok yakında oturuyorum çünkü,ama bana biraz ilgisiz geldi,kararsızım.Hastane de gerçekten çok küçük,nereye gideceğimi bilemiyorum.Ben buraların yabancısıyım yakınlarda başka özel hastane bilmiyorum bile.Siz nerelere bakıyorsunuz?
Aycha pembebulut Merhaba, Gebelik, doğum için değil ama rutin muayeneler için o hastaneyi düşünüyorum. Levent Hastanesi'nde jinekolojik muayenede hasta üzerine verilen örtü, terlik tek kullanımlık mı acaba?
Elifalptekin Herkese merhaba istanbul avrupa yakası tanıdığım ve iyi olduğuna inandığım doktorlar Serhat sakız (bakırköy de muayenehanesi var civar birkaç hastanede doğum yaptırıyor ,muhtemelen 10.000-15.000 civarı doğum,muayene 350 lira) Serdar kayın (doğan hastanesi cennet k.çekmece ,ilk doğumumu yaptıran doktor,iyidir doğum fiyatlarını falan bilmiyorum ama 5000 lira vardır,muayene de 150-200 emin değilim) Mesut kayman (atakent Acıbadem,çok severim son ona gitmiştim ama %200 zam yaptılar gitmiyorum muayene 280 lira doğum 10500) Hazel çağın kuzey (biruni hastanesi florya ,1 kere gittim çok ısınamadım ,zaten ikiz gebelik takibi yapmadığını perinatolog takibinde olmamı söyledi doğum 3000 muayene 100 lira ) Gökhan yıldırım (medipol bağcılar ,çok iyi bir doktor çok memnunum ,nasipse doğumum orda olucak doğum 4500 muayene 350 lira ) Umarım faydalı olur ,herkese hayırlı doğumlar
sevgitekes Elifalptekin hepsi çok pahalı 10.000 e doğum mu olur çocuk doğunca ona beş sene harcasam fazla gelir
DEF_ikiprensbirprensesmom pembebulut doç. olduğu için muayene ücreti yüksek maalesef 450₺ SGK indirimli 290₺ benim sgk ve anadolu sigortadan tamamlayıcı sağlık Sigortam var onunla 200₺ ücreti. Benim Doğum poliçem var 9 adet muayenem ücretsiz oyüzden ücret ödemedim. Doğum fiyatıda sigorta yaptırırken Kasım ayında sormuştuk 7000-9000 arası demişlerdi. Dediğim gibi bu rakamlar yüksek gelebilir sigortam olmasa bana da yüksek gelirdi ama doktora güven çok önemli..
pembebulut Zarina87 sormadan ekstra bişey anlatmıyor o konuda haklısınız tabi bende buralarda başka hastane bulamadım ama değiştirmemiz lazım kaç haftalıksınız
Aycha Zarina87 Merhaba, Gebelik takibi ve doğum için değil de, rutin muayeneler için Levent Hastanesi'nin ücretleri uygun geldi. Hijyen konusunda hassaalar mı, jinekolojik muayenede hasta üzerine verilen örtü, terlik tek kullanımlık mı?
Zarina87 pembebulut valla ben açıkçası şaşırdım herşeyi kendim soruyorum ve bu benim ilk gebeliğim biraz daha ilgili olmasını isterdim doktorumun.Daha 8 haftalık küçüğüz🙈Ben Şişli taraflarına bakacağım.Orda hastane çok ulaşım da çok uzak değil,başka da aklıma gelen bir şey yok.Bana Figen İşleri tavsiye ettiler,burda onun ismi geçti mü bilmiyorum,giden varsa paylaşsın lütfen!
DEF_ikiprensbirprensesmom sevgitekes ben Doğum poliçemi 4000 ₺ ye yaptırdım 9 muayene ücretsiz ve tahlillerde ücretsiz ayrıca normal doktorada gidebiliyorum Allah korusun ama yataklı tedavilerim ücretsiz.. hemde bir çok poliçede olduğu gibi 6 ay önceden yaptırmak zorunda değildim poliçeyi tek şartı poliçe yaptırdığımda hamile olmamamdı bende şansıma değildim bir ay sonra hamile kaldım çok şükür 🤲🏼
Elifalptekin sevgitekes malesef pahalı istanbul da uygun fiyata doğum yaptıran hastane sayısı çok az ,herkes kesesine göre bir yeri seçiyor elbet
pembebulut Zarina87 bende sizinle aynı durumdayım yakınlarda başka hastane yok diye gidiyorum kötü değil ama iyi de değil size bir hastane tavsiye edilirse bana da yazar mısınız bende size yazarım
edasadi Sdnurr 😮 çok şaşırdım hep olumlu şeyler duydum. Bazen yogunluktan ve olumsuz durumlar yaşadığında yüzü düşebiliyor🙄 anlıyoruz biz artık ama genel olarak elinden geldiğince ilgiliydi bize sağolsun.🤗 Birde nisa özel hastahane gibi değil muayenesi 110 lira ama çok yoğun hasta alan bir hastahane. 😑Doktorları hemşireleri ağzı dualı abdestli doğurtan insanlar. 😇Hassasiyetliler. Ben o yuzden tercih etmiştim açıkçası. Ama Anadolu yakasındaki emseyde aynı şartlarda daha sakin. Orası da super. 👍👍
Mrvalparslan meltemkar456 edasadi Rozawxz nasıl geçti randevunuz ben de derya hanıma gitmek istiyorum memnun kaldınız mı