Deletedmom_33 canım medipolde doktorun kim
Pendik İkili test
Deletedmom_33 Yönlendirme yok direk yapıyor ben aldım direk içeri girdim baktı sonra kan verdim geldim iki haftaya sonuç çıktı
Deletedmom_33 devlette ücretsiz yaptırabilirsnz.bende özele gidiyorum ama devlette yaptırdım.sonuçlar 15gün sonra cıktıgında özeldeki doktoruöa gösterecegm
Avciii Oya demirci ye aldım ama siz kime muaneye olmustunjz
Deletedmom_33 Lütfiye Uygur gitmiştim yanlış hatırlamıyorsam
Deletedmom_33 alt tarafı bir kan alıyorlar ultrason da burun kemiği ense kalınlığı bakılıyor o kadar yani
Deletedmom_33 hayır ikili test ücreti ve normal muayeneydi
Merveee34 Esra Nur Tola
Deletedmom_33 kurtköy adatıpta yaptırdım. 280 di sanırım. Ek olarak 165 de muayene ücreti.
Deletedmom_33 iyi akşamlar bende o hastaneye gidiyorum ben sadece kan için ücret verdim oda 90 tl doktorum kendisi yaptı ultrasonu sizin dediğiniz riskli gebelikler için yapılan perinatoloji bölümü siz doktorunuza sordunuz mu bende 1 ay önce yaptırdım çünkü
Bennn Salı günü muaneye gideceğim. Bayram önü fiyat almıştım kadın doğum katındaki veznelerden. Bize perinatoloji prof muaneyesi ve kan testi sgkli 680 TL dediler ikili test için. Bugün çağrı merkezine sorduk 1250 TL dedi test için. Olmazsa salı günü diyeceği duruma göre yaptırayım eğer kendisi yapmaz ise başka hastanede yaptırırım.
Deletedmom_33 benim doktorum mine fisun Ergün doktorum bana diğer hafta geldiğinde ikili tarama testini yapalım dedi gittiğimde kendi ense kalınlığında burun kemiğine vucut ölçüsüne baktı aistanına söyledi formu doldurdu sonra kan almaya yönlendirdi 90 tl aldılar bende telefonla sorduğumda o fiyatı vermişlerdi doktoruma sorduğumda onun için riskli gebelikler de yönlendiriyoruz dedi siz Bi doktorunuzla görüşün
Deletedmom_33 merhaba bende o hastaneye gidiyorum ıkıli test ile detaylı ultrason ücretini karıstırıyor olabilir misiniz? Ben geçen hafta sordum detaylı ultrason 1000 lira oldugu için baska hastanede yaptırdım. Ikılı test ılk yapılan tarama testi ve asla o kadar fiyat olamaz bor yanlış anlaşılma var orada
Xlife00 Üstüne basa basa ikili test dedik telefonda detaylı değil dedik telefonda o fiyat verildi
Deletedmom_33 siz birde doktorunuzla görüşün isterseniz
Xlife00 yarın gideceğim bakalım eğer perinatolojiyr yonlendirirse başka hastanede yaptırırım artık.