Mayamina sumeyraballl yakın cidden 26martta benım😃 neyse zaten tam gununde gelen bebek görmedim bakalım ne zaman gelcekler😄😄
babyackgz Nazli_ayar benimde 40.haftam 28 ocakta doluyor ya mesela bebek 38 itibariye gelebileceği için 14 ocaktan sonra beklemeye başlıyoruz kızımda da öyleydi
babyackgz Liyuzamom 3 hafta sonra kesin belli olur ya 🙈 ilk bebekse alışveriş çok heyecanlı oluyor benim ikinci ama ben bile sabırsızım 🥰
babyackgz DamlaNur29 canımm sen az diyorsan eğer benim kız 6 aylık ben 15 haftalık hamileyim 😂 40 çıktıktan sonra ilk reglimde kalmışım hemen korunuyorduk bi de 🤦🏼♀️ yaa ne güzel tüp bebekten sonra doğal yollarla hamile kalman 🧿
DamlaNur29 babyackgz 1 yas olucakmı aralarında sene farkı giriyormu yani cok zorluk olcak ama napalım doğurup bakıcaz allah verdi şükür sebebi onlar
Medi96 babyackgz 13 haftalık hamileyim şubat başı görünüyor ama sezaryen olduğundan ocak sonuna denk gelecek büyük ihtimal 😊
Hasrt02 babyackgz ya Aralık sonu da olabilir de 😄ama bir hafta için bir yil büyük olmasın istiyorum ☺️☺️tabi istedimz gibi olmaz😄
Tugbamete babyackgz 14+5 haftalığız 2.oğluma gebeyim ilk oğlum 01.01.2019 da doğdu buda tahmini 1 şubat ama ocak sonu doğurcam şubata kalmam 🙈😂
babyackgz Tugbamete maşallah sağlıkla gelsin 🐣🧿 bende kızımı 40+0 da 01.02.2021 de doğurdum suni sancıyla ama bu sefer beklemez diye düşünüyorum 2.ler daha erken geliyor bence 🙈
minikkusummm babyackgz 18+5 haftalık olduk, oğlumuzu bekliyoruz bizde 🧡 Allah nasip ederse doğum 04.01.2022 🐣 sağ salim kucağımıza alırız inşallah 🙏🏻
poyrazinannesi3547 babyackgz 18 haftalık olduk 👼💙12 haftalıkken öğrenmiştik cinsiyetini inşallah sağlıkla kucağımıza alırız hepimizde 🤲🏻
babyackgz poyrazinannesi3547 bende 13.haftada öğrendim ama değişir belki diye düşünmüştüm dün netleşti 🙈🧿 sağlıkla gelsin
babyackgz Hasrt02 kesinlikle ya birkaç günle 1 yıl büyük olması zor olabilir inşallah bekler 2022 bebeği olur 😌
babyackgz Busramnida hahahaha bende kızım için hep ocakta doğar diyordum tahmini doğum tarihi 1 şubattı ve 1 şubatta doğurdum 😂