babyackgz Hasrt02 kesinlikle ya birkaç günle 1 yıl büyük olması zor olabilir inşallah bekler 2022 bebeği olur 😌
babyackgz Busramnida hahahaha bende kızım için hep ocakta doğar diyordum tahmini doğum tarihi 1 şubattı ve 1 şubatta doğurdum 😂
Busramnida babyackgz Hahaha seninki tutturmuş benim ilk doğumum erkenden geldi tahminimce bu da öyle olur 🥰😂
babyackgz Busramnida benimde erken doğum riskim vardı ama sonra inat etti doğmadı suni sancıyla başlattık doğumu 😂 kaç haftalık doğum yapmıştınız
Narina123 16 haftadayız ☺️ erkek bebek bekliyorum tahmini Doğumu 25 Ocak biraz geç gelirse 1 şubatta annesine Doğum günü hediyesi olacak 😇
Syda01 babyackgz 18+3 haftalık olduk cinsiyeti bi türlü öğrenemedik detayli ultrasonu bekliyoruz tahmini doğum 06.01.2022 görünüyor
poyrazinannesi3547 babyackgz Bende netleşsn diye 16 haftalık olunca başka özelede sorup emin oldum Aslında başından beri hissetmiştim ben eşim kız diye tutturuyordu sonunda inandı erkek olduğuna🤣 😍Allah razı olsun sizinkide sağlıkla gelsin inşallah
DamlaNur29 babyackgz 1 yas olucakmı aralarında sene farkı giriyormu yani cok zorluk olcak ama napalım doğurup bakıcaz allah verdi şükür sebebi onlar
babyackgz DamlaNur29 11.5 ay olacak kızımın doğum gününden birkaç gün önce doğmuş olacak bebiş hemen hemen 1 yaş yani
Sakinem212 babyackgz 14+2 26 ocak görünüyor ultrasonda bir hafta önden gidiyor kızım olacak 2 bebeğimm
Cicek08 Meriiih Benim de 19 Ocak görünüyor ama hala cinsiyet öğrenemedik tahminde bile bulunmadı doktor 😂 Bugün randevumuz var bakalım nasipse 🤭 siz kaçıncı haftada öğrendiniz
Meriiih Cicek08 ben biraz erken öğrendim, nipt testi yaptırdım ben orada öğrenmiş olduk 11.haftada :) ama doktorum kendisi ultrason görüntüsü ile 16.haftada söyledi.
esmakc AlyaEkmen_ hangi hastaneye gidiyorsunuz demekki dr farkı da oluyor bazi drlar uğraşmak istemiyor
DamlaNur29 babyackgz aynı senenin cocukları ise yaş farkı olmaz ama değilse tabi sene farkı olur ilerde cok iyi arkadaş olurlar inşallah birbirlerine
poyrazinannesi3547 Babyface Aaa aynıyız sizle bizimkide erkek Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 💙👼
Beste0636 babyackgz bizde adet tarihine göre 16+1 olduk 25 Ocak doğum tarihimiz insallah, ancak ultrasonda 2 hafta önde gösteriyor 18+1 diyor 🤷🏻♀️