Nazli_ayar babyackgz Hmm anladım benimde Ocak ayının ortalarina denk geliyo ama bir sorun çıkmazsa normal doğum istediğim için tam bir tarih söylemedi doktorum.
babyackgz Nazli_ayar benimde 40.haftam 28 ocakta doluyor ya mesela bebek 38 itibariye gelebileceği için 14 ocaktan sonra beklemeye başlıyoruz kızımda da öyleydi
Liyuzamom babyackgz yok ya göstermiyor doktor karnımı sarstı benim canım yandı resmen ama bana mısın demedi hareket etmedi ya 3 hafta sonra gidicem inşallah bu kez öğrenmeden gelmicem 😅🤣 artık alışveriş yapmak istiyorum ya 🤷
babyackgz Liyuzamom 3 hafta sonra kesin belli olur ya 🙈 ilk bebekse alışveriş çok heyecanlı oluyor benim ikinci ama ben bile sabırsızım 🥰
DamlaNur29 babyackgz ah cok az 11 aylık oğlum suan 7 aylıkken hamile kalmısım 🤦😀 ama tüp bebek oğlum 3 sene sonra oldu kızımda kaza gibi oldu aslında cok umursamadım korunma konusunda hamile kalmısım hala şaşkınım hem hamile oluşuma hemde kızım olacağına oğlum oldugu için kızlar uzak geliyordu bana 😀
babyackgz DamlaNur29 canımm sen az diyorsan eğer benim kız 6 aylık ben 15 haftalık hamileyim 😂 40 çıktıktan sonra ilk reglimde kalmışım hemen korunuyorduk bi de 🤦🏼♀️ yaa ne güzel tüp bebekten sonra doğal yollarla hamile kalman 🧿
seraygunel Bizde 15+3 haftalığız, cinsiyetimiz kız 🤗 hayırlısıyla şimdilik doğum tarihimiz 27 ocak görünüyor 😊
Mayamina sumeyraballl yakın cidden 26martta benım😃 neyse zaten tam gununde gelen bebek görmedim bakalım ne zaman gelcekler😄😄
DamlaNur29 babyackgz 1 yas olucakmı aralarında sene farkı giriyormu yani cok zorluk olcak ama napalım doğurup bakıcaz allah verdi şükür sebebi onlar
Medi96 babyackgz 13 haftalık hamileyim şubat başı görünüyor ama sezaryen olduğundan ocak sonuna denk gelecek büyük ihtimal 😊
Hasrt02 babyackgz ya Aralık sonu da olabilir de 😄ama bir hafta için bir yil büyük olmasın istiyorum ☺️☺️tabi istedimz gibi olmaz😄