ktnzehra49 parasetamoll devlet hastanesine mi gelmiş yarın şifaya salih beye gidicem ama doğumu devlette yapacağım için önceden bi doktora gitseydim devlette de iyi olacaktı
Mom566 parasetamoll ahhahahah😄😄😄 ay uyuyor gibi yaptım dürttü beni gızım gı ayaklarım ağrıyor gıı dedi 😄😄😄
parasetamoll Mom566 ahahaha bende gittim gebe değilim ya nen var kuzummm diye bakışları vardı 😅😅 gebe hariç gidemez gibi 🤪
Mom566 parasetamoll hahah acaba hamile mi değil mi niye geldi felan 😄😄 birisi vardı kadın doğuma gelmiş sıra bekliyor Kürtçem olsaydı ah ah neler konuştular merak ettim çok dert yandı kaynanası 😄😄😄
parasetamoll Mom566 hemen beni çağırsaydın ses etsen gelirdim evim hemen karşı bina 😅 ne dedikodu dönmüştür vay anam 🤪🤪
Mom566 parasetamoll ya neler neler 1.5 saatte neler konuştular neler ah keşke bilsem hemen çağırırdım 😄 birisine sordum teyze bunlar nediyor standart kaynana dert yanıyor dedi gerçekten çok açıklayıcı oldu beni daha da merak ettirdi 🙄
parasetamoll Mom566 başka dert yanacak yer yokmuşcasına 🤔 hastane ortamı öyle oluyor ya da kadınların girdiği ortam mı bilemedim 😅
ktnzehra49 Mom566 hastanedeym sıra bekliyorum 😅 salih bey aşağıdaydı yeni çıktı yukarıya hasta kabulüne 😅😅