parasetamoll Mom566 ahahha eşim hiç karışmaz aslında almam etmem yapar bu gün biraz acildi ondan aldı yoksa ben hep MHRSden randevu alıp gidiyorum doğum yaptım yapalı da bu 2. Gidişim kadın doğuma 😝
ktnzehra49 parasetamoll devlet hastanesine mi gelmiş yarın şifaya salih beye gidicem ama doğumu devlette yapacağım için önceden bi doktora gitseydim devlette de iyi olacaktı
Mom566 parasetamoll ahhahahah😄😄😄 ay uyuyor gibi yaptım dürttü beni gızım gı ayaklarım ağrıyor gıı dedi 😄😄😄
parasetamoll Mom566 ahahaha bende gittim gebe değilim ya nen var kuzummm diye bakışları vardı 😅😅 gebe hariç gidemez gibi 🤪
Mom566 parasetamoll hahah acaba hamile mi değil mi niye geldi felan 😄😄 birisi vardı kadın doğuma gelmiş sıra bekliyor Kürtçem olsaydı ah ah neler konuştular merak ettim çok dert yandı kaynanası 😄😄😄
parasetamoll Mom566 hemen beni çağırsaydın ses etsen gelirdim evim hemen karşı bina 😅 ne dedikodu dönmüştür vay anam 🤪🤪
Mom566 parasetamoll ya neler neler 1.5 saatte neler konuştular neler ah keşke bilsem hemen çağırırdım 😄 birisine sordum teyze bunlar nediyor standart kaynana dert yanıyor dedi gerçekten çok açıklayıcı oldu beni daha da merak ettirdi 🙄
parasetamoll Mom566 başka dert yanacak yer yokmuşcasına 🤔 hastane ortamı öyle oluyor ya da kadınların girdiği ortam mı bilemedim 😅
ktnzehra49 Mom566 hastanedeym sıra bekliyorum 😅 salih bey aşağıdaydı yeni çıktı yukarıya hasta kabulüne 😅😅