ktnzehra49 Mom566 salih bey çarşamba perşembe cuma günleri tek 12 ye kadar var orda onun dışında tatvanda
EniseeM ktnzehra49 hayırlı olsun canım Allah hayırlısı ile kucağına almayı da nasip etsin 😊Yakın zamanda devlete gidecek olan var mı aranızda kızlar?
ktnzehra49 EniseeM Allah razı olsun çok teşekkür ederim sağlıcakla kavuşalım inşallah bebişlere 🥰 ben devlete randevu bulamadım zaten en son 13 haftalık gitmiştim bide 23 haftalık gittim şifaya 33 haftalık olana kadar gitmem büyük ihtimalle ben artık hastaneye bi sıkıntım olmazsa oda devlete sezaryen için gün almaya gidicem randevu bulmak çok zor 😅
EniseeM ktnzehra49 ben de bi yandan gitmeyi hiç istemiyorum ama insan görmek istiyor yavrusunu 🥰Bir de son aylarda daha sık gidin diyorlar da şu pandemi sürecinde ne kadar az gidilse o kadar iyi olur insan korkuyor, özellikle devlet hastanesi çok kalabalık 😑
ktnzehra49 EniseeM bu gün cumaydı ve şifanın kadın doğum katı beni şok etti inanırmısın oturacak yer yoktu öyle bi kalabalık vardı yeni kovid atlattım tekrar yakalanacam diye çok korktum 😟
EniseeM ktnzehra49 inanırım valla insanlar ya hiç korkmuyor ya da ben çok korkuyorum, çok rahatlar şaşkınlıklar içinde izliyorum 😔Aşı olmuş muydunuz siz covid aşısı?
ktnzehra49 EniseeM gerçekten kimse umursamıyo 😕 ben daha yeni covidi atlattım aşı için bir ay geçmesi lazımmış dün doktora sormayı unuttum dün numarasını verdi salih bey bu gün mesaj atıp sorucam
EniseeM Mom566 hangi gün hangi doktor var onu öğrensek sabahın nurunda eşimi sıra alması için yollayacam artık mecbur. 182 den arayınca en erken 15 gün sonrasına veriliyor. Ne saçma sistemdir anlamadım gitti 😐
Mom566 EniseeM siz gitmeden 1 gün önce arayın sorun onların elinde doktor çalışma listesi var ordan bakar söylerler 😊
EniseeM Mom566 nasıl etkilendiniz? Ben 2 dozu da oldum bişe olmadı kolumun ağrıması dışında ama covid aşısını olmayı düşünmüyorum şimdi.
ktnzehra49 Mom566 çok şükür kızımda yaptığım ilk doz bi iki gün kol ağrısı yaptı ama 2. doz hiç bişi yapmadı geçenler de yine tetanoz oldum yine etkilemedi beni sızı bile olmadı 😅
Mom566 EniseeM ay burda olmayın çocuk hareketini etkiliyor felan dediler sağlık ocağına korkarak gittim😄😄
Mom566 ktnzehra49 hahah bende de olmadı ya çok şükür korktuğum ağrısı değil ki ya olmayın kesinlikle felan diyenler oldu burada onlardan etkilendim 😄😄
EniseeM Mom566 derler daha çok derler 😃Siz dinlemeyin hiç kimseyi hiç bir konuda, kendini araştırın, sağlık ocağında ebeler ve iyi doktorlar çok güzel bilgi veriyor kafamıza takılan şeylerde.