Kbraahmet Ben de korkuyorum ama. Doktoruma söyledim ben spinal sezeryan istiyorum. Normal den korkuyorum diye. Oda zaten korkuyor isen olmaz o doğum dedi. İnşallah hayırlısı ile gelsin bebeğim. Ağustos sonu Eylül başı gibi gelecek 🤲🏻🤲🏻🤲🏻💕
Morvy Kbraahmet ben her ikisindende korkuyorum o bakarsak ama ben o an o acıyı çekmeyi tercih ederim sezaryenin sonrasından çok korkuyorum bende☹️
Morvy Mervehtp81 35+4 olduk biz doktorum 20 den sonra bekliyor ama sezaryene dönebiliriz çünkü bebeğimin gelişimi 1 hafta önde ve baş çevresi 2 hafta önde gözüküyor bebeğim gelmek istemezse bile doktorum 20. den sonra alır gibime geliyor bekletmez fazla
Oznur_08 Morvy bizim tahmini 18 ağustos doğum olması ama 2 gün önce gittim doktora 37 haftalığız ve suyumuz biraz azalmış kasılmalar oluyor doğum habercisi heran gelebilir dedi korku heyecan endişe her duygu bulunuyor maalesef herkes aynı duyguları yaşıyor sanırım
Kubra_baydar Esrabudak ona bakarsan benimki bayramın ikinci günü gel dedi tekrar 😂🤭 gitmedim valla 😂 az kalsın istiyorum öyle gidicem 🥰
DNZMHMHT Morvy ah ahh benim de son 12 ogustos dedi doktor şimdi arada bana birseyler oluyor ams şancı mi degil mi kestiremiyorum 🙈🙈😂 tabiki normal istiyorum insallah normal de olur. Herşey hazır eksik olan tek şey prensesim oda gelirse hayirlsiyla tastamam olucaz:)
Morvy DNZMHMHT bence şuan yalancı sancıdır burda okuduklarıma göre doğumın başladığını anlamamak pek mümkün olmuyormuş☺️
yazinannesi 38+1 deyim. Bu haftasonu açılmama bakıldı 1 cm yalnızca. Daha yumuşama falanda yok dedi doktorum. O kadar sabırsızlanıyorum ki artık bir an önce doğsun istiyorum