Sıra bize geldi ağustos anneleri🌸
Umbilik Benimde 7 Eylül tahmini doğum tarihim 30 Ağustos da olacak gibi ki olsun artık. Az daha dursun uykunun tadını çıkarayım diyordum artık uyuyamıyorum mide yanması bay andan 37 38 i gorsun sağlıcakla gelsin inşallah 🤲
mummy_mom ay ben temizliği artık hep saldım benim kayınvalideler şuan memleketteler bir kaç aydır biz nezaman gelin dersek ozaman gelecekler ama bizimkiler derki biz geliyoruz evi bir süpürüp silin biz gelene kadar yani benden beklerler kesin halbuki benim kendime artık hayrım yok siz şanslınız vallahi evimi temizleyeceğini bilsem bugün gel derim 😂😂
Melisss07 normal doğum çeşitleri derken aslında aynı ama dayanılmayacak olduğu zaman epidural isteyebilirsiniz kesi olayınıda o an hissedilmiyormuş artık bebeği çıkarırken orası kendiliğinden uyuştuğu için ve o anki rahatlamayla pek hissedilmiyormuş ama umarım hepimiz için en hayırlı doğum hangisiyse o olur inşallah☺️
Morvy banada temmuz 20 den sonra olabilir dedi ama hala tık yokk
nazlisamac35 umarım eylül annesi olmam🥲
Morvy bu senenin bebikleri biraz gec doguyor sanirim 3 arkadas hamileyiz ve aramizda sadece gun farki var her gun dogurup dogurmadigimizi kontrol ediyoruz ama dogmuyorlar
Umbilik Aynı durumdayım benim de 1 Eylül programa göre ama Ağustos sonu gelir gibi hissediyorum ❤️
nazlisamac35 umarım benim kız annesini çok bekletmez🥴
Herşey hazır bi oğluşumuzu bekliyoruz doğum tarih 28.08 bakalım ne zaman gelecek inşallah normal doğum olacak şimdilik öyle.💙🤲🏼🧿cok heyecanlıyım 🥰
Morvy son 10 gün her an bebişim gelebilir 😊 heyecan ayrı mutluluk ayrı endişeyi ayrı yaşıyorum 😊 umarım bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz😊
Aryakusveannesi seninle aynıyız son adet tarihim 18 Kasım 🤗 bakalmhangimizinki önce gelicek
Morvy bende bu cuma gideceğim bakalım durumlar ne ama bende hep sağ yada sol tarafımda hissesitorum bazen rahmime doğru vuruyo dün temizlik yaptık eşimle şuan mesela bel ağrısı ve adet ağrısı gibi ağrıyla uyandım hatta kasık ağrım geçti ama bel ağrım devam ediyo bakalım inşallah gün içimde geçer şuan doğuramam 36 haftadayım tam 😂
Ben de korkuyorum ama. Doktoruma söyledim ben spinal sezeryan istiyorum. Normal den korkuyorum diye. Oda zaten korkuyor isen olmaz o doğum dedi. İnşallah hayırlısı ile gelsin bebeğim. Ağustos sonu Eylül başı gibi gelecek 🤲🏻🤲🏻🤲🏻💕
MirasogluMerve 🙂🙂 snrasında gömersiniz 😋😋🙂😀😀
Pirincveannesi Amin 🤲🏻 sağlıcakla gelsin yavrular 🤲🏻☺
Esrabudak korku, heyecan, hepsi bir arada oluyor 🤭
Morvy bende aynı durumdayım canm kaç haftaliksin benim programa göre son 9