Morvy Kbraahmet ben her ikisindende korkuyorum o bakarsak ama ben o an o acıyı çekmeyi tercih ederim sezaryenin sonrasından çok korkuyorum bende☹️
Morvy Mervehtp81 35+4 olduk biz doktorum 20 den sonra bekliyor ama sezaryene dönebiliriz çünkü bebeğimin gelişimi 1 hafta önde ve baş çevresi 2 hafta önde gözüküyor bebeğim gelmek istemezse bile doktorum 20. den sonra alır gibime geliyor bekletmez fazla
yazinannesi 38+1 deyim. Bu haftasonu açılmama bakıldı 1 cm yalnızca. Daha yumuşama falanda yok dedi doktorum. O kadar sabırsızlanıyorum ki artık bir an önce doğsun istiyorum
Morvy DNZMHMHT bence şuan yalancı sancıdır burda okuduklarıma göre doğumın başladığını anlamamak pek mümkün olmuyormuş☺️
DNZMHMHT Morvy aynen kime sorduysam cevremde bu doğum sancısı nasil birsey gelince görürsün anlamamak mümkün değil diyorlsr😏😊
Morvy Drymomm en son 2 hafta önce gittim carşamba tekrar gidicem şimdilik herşey yolunda gözüküyor çok şükür😌
Kubra_baydar Esrabudak ona bakarsan benimki bayramın ikinci günü gel dedi tekrar 😂🤭 gitmedim valla 😂 az kalsın istiyorum öyle gidicem 🥰
Kubra_baydar Esrabudak idare ediyorum çok şükür yaa hastayım evet ama normal olarak görüyorum bunları az kalmış ya bide ondandır ağrılarım … Şanlıurfa özel şanmed Hastanesi’ne gidiyorum canm sen hagusine gidiyorsun 🥰🥰