Morvy Ikizdeniz benimde riskim olmamasına rağmen görürmüyüm acaba bu haftaları diyordum malum burda neler neler okuyoruz şükürler olsun bu günleri gösterene sağlıkla gelsinler🌸
Morvy Nurnur95 benimde gönlümden geçen normal ama artık bizim için hangisi daha hayırlı ise o olsun diyorum😌
Morvy Buseninannesi_21 yeri illaki daralmıştır ama ben yerinizde olsam içimi rahatlatmak içinde olsa bir doktora görünürdüm malum son haftalarımız ihmal etmemek lazım
Glcn22 Morvy bi yanım dogur diyo bi yanım bırak oğluşun için de kalsın 😂😂😂😂 şaka bi yana bir an önce doğsunda koklayayım istiyorum normal dogum dusunuyorm bakalım oğluşum izin verirse 🤷🏻♀️
Kubra2929 zllcnlky bekler inşallah canım benim de 35.haftamda sancım çıktı yatış yapıldı sancı kesici ilaçlar ciğer geliştirici ine fln ama çok şükür su an 37+4🙏🏻
Ozgeyagiz Morvy Benim nasipse ağustos 16 sezeryan 2.ci gebeliğim biraz tırsıyorum sonra diyorum tırsmak fayda vermez olumlu düşüneyim nasıl olsa bi şekil dogucak 😊
Hanife00 Morvy bir yanda sıcaklar bir yanda yanan ormanlar stresten erken doğum yapıcaksın diyorlar dün gece 5 dakika mesafemdeki yerlere 6 farklı noktayı ateşe verdiler korkudan uyuyamıyoruz cuma günü doğumum var
Morvy Hanife00 nerdesiniz?😞allahım bir an önce bitsin bu acılar allah yardımcınız olsun dikkat edin kendinize
Ozgeyagiz Hanife00 Allahım yar ve yarımdınız olsun yapanlardan da ahirette ALLAH’ın gazabına ugrasınlar inşallah… Bolca dua et canım elinden geldiğince güzel düşün yavrun etkilenmesin.. Bizde sizinle aynı acıyı yaşadık Mevlam yardımcımız olsun