Morvy eaktr zaman su gibi gerçekten bende anlamadım nasıl geçtiğini şimdiden hayırlı doğumlar sağlıkla gelsin miniklerimiz☺️🌸
Morvy Yenibirannee benimde zorunlu sezaryen olacak gibime geliyor bakalım hayırlısı kızımın baş çevresi 2 hafta önde gözüküyor🙄
minikoglumm Morvy benim 10 günüm var 38+4 ve sanırım 10 günü fulleyecegiz gel diyorum ama gelmiyor bu çocuk havalar sıcak uyunmuyor göbek kocaman zorlaştı napariz böyle bilmem 😏
Kdk Seminn ben bunu rüyamda görmüştüm 😂 ama üzülmüştüm nasıl yani kızımın doğum anını mı kaçırdım diye 😂
Buseninannesi_21 Morvy Bir şey sormak istiyorum geceden beri bebeğin hareketleri az acaba yeri daraldigi icin mi doktor bebeğin hareketlerini takip et dedi bana önceki kontrolde
Nurnur95 Morvy son on iki benimde inşallah sağlıkla gelirler..benimde bu hafta belli olcak doğum şekli. Bu zamanları ozlucem galiba tekmelerini flean 🥺
Ikizdeniz Morvy bende görür müyüm bu postu derken gördük şükür erken mi dogacak korkusuyla günler gecti kaldi doguma 12 gun cok şükür herkes saglikla alir insalalh bebegini kucagina
Morvy Ikizdeniz benimde riskim olmamasına rağmen görürmüyüm acaba bu haftaları diyordum malum burda neler neler okuyoruz şükürler olsun bu günleri gösterene sağlıkla gelsinler🌸