Morvy Rabiiakaradas bende zayıfım son ayımda 55,5 kiloyum şaka gibi geliyor ama göbeğim maşallah var cevrem gayet normal göbeğin diyor hatta kız annesi olmama rağmen erkek göbeği diyorlar top gibi çünkü ama bana sorsanız karnım dev gibi😂
cgdm-trzi Zehra68 tabiki sorabilirsiniz 😌 sancı ve ağrılarınızın sıklığını takip edin sizinde şuanlık yalancı sancılarınız var belli ki zaman daralıyor artık sağ salim kucağımıza alırız inşallah bebeklerimizi 🌸♥️
Morvy Ikizdeniz benimde riskim olmamasına rağmen görürmüyüm acaba bu haftaları diyordum malum burda neler neler okuyoruz şükürler olsun bu günleri gösterene sağlıkla gelsinler🌸
Morvy Nurnur95 benimde gönlümden geçen normal ama artık bizim için hangisi daha hayırlı ise o olsun diyorum😌
Morvy Buseninannesi_21 yeri illaki daralmıştır ama ben yerinizde olsam içimi rahatlatmak içinde olsa bir doktora görünürdüm malum son haftalarımız ihmal etmemek lazım
Glcn22 Morvy bi yanım dogur diyo bi yanım bırak oğluşun için de kalsın 😂😂😂😂 şaka bi yana bir an önce doğsunda koklayayım istiyorum normal dogum dusunuyorm bakalım oğluşum izin verirse 🤷🏻♀️