busracnbk ElifBademmm 35+3 teyiz bize de 18 ağustosa kendi isteğimle spinal sezeryan için gün verdi , sağlıkla alalım kucaklarımıza inşallah 🙏🏼🙏🏼😍
ElifBademmm Lulemom evet bide öyle şeyler okuyorum bilmem kaç hafta önde gidiyor doktor erken alacak normal doğuramazsn felan 😂bizde gram alsa seviniyorz
busracnbk ElifBademmm kilolu olup da hayatı boyunca zayıflamaya çalışcağına bundan canı yanan biri olarak zayıf olması taraftarıyım sağlıklı olduktan sonra 😂😂
busracnbk ElifBademmm bütün sezeryancıların fikri bu bence ki çok da mantıklı bi sebep yani 😂😂 yaşasın sezeryancılık 💪🏼😂
ege_ayaz_mom ElifBademmm Hayırlısıyla doğumun gerçekleşir sağlıkla alırsın inşallah bebeğini kucağına canım 🥰🙏
Nuraybakay ElifBademmm bende hep aynı fikirdeym valla vajinada ıslaklıgı ayrı dert kuru kalması lazm nasıl kalacak kı kanamasıydı tuvalet ihtiyacydı oturması kalkması skntı tmm en saglıklısı o ama hersey istedgmz gibi olmuyo maalsf
Nuraybakay Durubatu 3 kılo 79 gr 47 cm olmusuz biz uuzn olacak dedi doktor dedm babası dırej dayıları dırej 😆😆😆 saglıkla gelsinler inşallah 🙏
AylinCk Bizde 35+5 iz 19 Ağustos’a gün verdi doktorumuz kızım 39. Haftada gelecek daha erken gelmezse bakalım pts randevumuz var kaç kilo olmuş öğreneceğim 😂😂34. Haftada 2350 grdı sağlkla gelsinler yavrularımız
Durubatu ElifBademmm evett benimkide erkek ama kızımda minik doğmuştu benden tombiş bebek çıkmıyor diyorum bende 🤭
tgba22 Elif80_ saat belli değil yani bellidir de sormadım ben pazartesi son kontrolüm var orada konusulacak bi de öncesnde hastaneye gidicem anestezi doktoruyla konuscam