dolunayinannesi ElifBademmm ben de 35w3 üm kilosu aynı minyon bir bebek dediler daha tarih vermediler sezaryen için.
ElifBademmm dolunayinannesi bu sene ki bebelerimiz böyle olacak demekki ne yapalım nasip böyleymiş sağlıkla gelsinlerde
Durubatu Ağustos bebelerinin hepsi minyon galiba😄 banada en fazla 3100 gram doğar dedi 4 ağustosa sezaryen günü aldık bekliyoruz 🥰 sağlıkla gelsinler 🤍
Nuraybakay Durubatu 3 kılo 79 gr 47 cm olmusuz biz uuzn olacak dedi doktor dedm babası dırej dayıları dırej 😆😆😆 saglıkla gelsinler inşallah 🙏
Elif80_ ElifBademmm bende 4agustos için sezaryan gün aldım,şuan 37+3uz normal doğumdan korkttugum için
ElifBademmm imgeeftelya ilk kızımda direk sezeryan olurum demiştim çünkü normal doğum korkutuyor beni ve bundada aynı durumdayım. Hakkımızda hayırlı olan olsun inşaallah
ElifBademmm Nuraybakay az önce annemle konuşuyorumda kızıyor bana normal olmuyor diye ama alttan dikiş yiyeceğime karnımı kessinler daha iyi diye düşünüyorum benim fikrim bu
busracnbk ElifBademmm bütün sezeryancıların fikri bu bence ki çok da mantıklı bi sebep yani 😂😂 yaşasın sezeryancılık 💪🏼😂
Nuraybakay ElifBademmm bende hep aynı fikirdeym valla vajinada ıslaklıgı ayrı dert kuru kalması lazm nasıl kalacak kı kanamasıydı tuvalet ihtiyacydı oturması kalkması skntı tmm en saglıklısı o ama hersey istedgmz gibi olmuyo maalsf
Kamile71 ElifBademmm katılıyorum alttanda kesecekler usttende ve organını mahvedecekler lavaboya gidilmez eğilip kalkilmaz dikişler iltihaplanma olur bende normal taraftarı değilim acikcasi
Eminos123 ElifBademmm kuru tutmak zor degil ki taharet sonrasi fon makinesi tut kremi var onu sur tmm inanin sezeryan normal dogumdan cok daha zor birinin bakimina muhtacsiniz ama birmalde odaya kendim geldim yuruyecek gece bebek ağlayınca uyanip emzirdim ve dikis olunca vajina eskisinden daha toplu oluyor tavsiyem normal olmaniz bi normal dogumum var Ağustos’ta dogumum var yine normal insallah
ElifBademmm Lulemom bilmiyorum ama neden böyle oluyor bazılarının nasıl kilolu oluyor ama benimki minnak, anne babada iri ama bebiş minnak buda ilginç 😂
Lulemom ElifBademmm aynı şeyi bende düşündüm 😄 milletin bebesi 2 hafta önden gidiyor bizimki haftasında bile gidemiyor 🤣 şaka bi yana sağlıklı olsunlarda zayıf olsunlar önemli değil ☺️
bngs_irem ElifBademmm 35+4 üm bende dün gittim doktora 2400 kilosu Ağustos bebişlrrinde bir minyonluk var sanki 😅😅 benimde sezeryan 16-17 Ağustos gibi alırız dedi aynıyız
HtcByz Bende normal doğumdan korktuğum için 10 Haziran da sezeryan oldum 1 ay 17 günlük olduk bile hiç korkulacak birşeyi de yok inanın ilk geceden bebeğime ben kalkıp baktım 1 haftada tamamen normal ayağa kalkıyorsunuz tabi sizin gayretinizle 🍀
ElifBademmm Lulemom evet bide öyle şeyler okuyorum bilmem kaç hafta önde gidiyor doktor erken alacak normal doğuramazsn felan 😂bizde gram alsa seviniyorz
Durubatu ElifBademmm evett benimkide erkek ama kızımda minik doğmuştu benden tombiş bebek çıkmıyor diyorum bende 🤭
busracnbk ElifBademmm 35+3 teyiz bize de 18 ağustosa kendi isteğimle spinal sezeryan için gün verdi , sağlıkla alalım kucaklarımıza inşallah 🙏🏼🙏🏼😍
busracnbk ElifBademmm kilolu olup da hayatı boyunca zayıflamaya çalışcağına bundan canı yanan biri olarak zayıf olması taraftarıyım sağlıklı olduktan sonra 😂😂
ege_ayaz_mom ElifBademmm Hayırlısıyla doğumun gerçekleşir sağlıkla alırsın inşallah bebeğini kucağına canım 🥰🙏