Nuraybakay ElifBademmm bende hep aynı fikirdeym valla vajinada ıslaklıgı ayrı dert kuru kalması lazm nasıl kalacak kı kanamasıydı tuvalet ihtiyacydı oturması kalkması skntı tmm en saglıklısı o ama hersey istedgmz gibi olmuyo maalsf
Nuraybakay Durubatu 3 kılo 79 gr 47 cm olmusuz biz uuzn olacak dedi doktor dedm babası dırej dayıları dırej 😆😆😆 saglıkla gelsinler inşallah 🙏
AylinCk Bizde 35+5 iz 19 Ağustos’a gün verdi doktorumuz kızım 39. Haftada gelecek daha erken gelmezse bakalım pts randevumuz var kaç kilo olmuş öğreneceğim 😂😂34. Haftada 2350 grdı sağlkla gelsinler yavrularımız
Durubatu ElifBademmm evett benimkide erkek ama kızımda minik doğmuştu benden tombiş bebek çıkmıyor diyorum bende 🤭
tgba22 Elif80_ saat belli değil yani bellidir de sormadım ben pazartesi son kontrolüm var orada konusulacak bi de öncesnde hastaneye gidicem anestezi doktoruyla konuscam
Kamile71 ElifBademmm katılıyorum alttanda kesecekler usttende ve organını mahvedecekler lavaboya gidilmez eğilip kalkilmaz dikişler iltihaplanma olur bende normal taraftarı değilim acikcasi