mom- emeklemek, deve yürüyüşü(popo havada), ördek yürüyüşü, ilişki, normal insan yürüyüşü🤭😂, merdiven, perine masajı(ben yapmadım ama), valla bu kadar bunlar doktorumun dedikleri 😂😂
Normal doğumu kolaylaştıran tavsiyeler nelerdir 🆘 🧚🏻♀️❣️🌸
Bol yürüyüş öneriliyor. Bir de bacak açıp oturma kalkma gibi hareketler var. Ben onları yapmayı planlıyorum. Doktoruma soracağım ne zaman başlamam gerekir diye ama her anne adayına farklı cevap verilir sanırım.
mom- Doğum yapmadım ama pilates yapıyorum. Yürüyüş ve yogayı özellikle önerdi doktorum. Kegel egzersizlerini de deneyebilirsiniz. Pelvik esnetiyor. Doğumunuza zaman varsa bazı yoga gruplarında ebeler doğumda rahatlatıcı ve kolaylaştırıcı hareketler öğretiyor bilginiz olsun. Mutlu sağlıklı doğumlarınız olsun. 😊
mom- hurma yürüyüş ve ilişki 🙋♀️
Perine masajını duyuyorum ama hiç denemedim 35. Haftadan sonra
squat + yürüyüş + pilates
Adaçayı kullanan var mı???
mom- yürüyüş hurma ve sancın başladığında meryemana otu bende çok faydası olmuştu
- Düzenlendi
kizannesiiii meryem ana otu var hemde kutsal topraklardan gelmiş ama doğum anında hastanede mi koysam suya yoksa evde suyum gelince mi koysam bilemedim birde dua falan okunuyormuş hangi dualar okunuyor bilginiz var mıdır
mom- Bugün doktorumla konustum çömelerek yer silmemi merdiven çıkmamı meme başına masaj yapmamı ve hurma yememi söyledi bunlar açılma yapıyormuş özellikle meme başına masaj yapmak umarım işinize yarar 🌺
Meleekdincc çok teşekkür ederim ☺️
veraninannesi1634 bende bugün başladım. Yanında rezene çayı da içiyorum. 2 rezene 1 ada