• Doğum
  • Normal doğumu kolaylaştıran tavsiyeler nelerdir 🆘 🧚🏻‍♀️❣️🌸

mom- emeklemek, deve yürüyüşü(popo havada), ördek yürüyüşü, ilişki, normal insan yürüyüşü🤭😂, merdiven, perine masajı(ben yapmadım ama), valla bu kadar bunlar doktorumun dedikleri 😂😂

Bol yürüyüş öneriliyor. Bir de bacak açıp oturma kalkma gibi hareketler var. Ben onları yapmayı planlıyorum. Doktoruma soracağım ne zaman başlamam gerekir diye ama her anne adayına farklı cevap verilir sanırım.

mom- Doğum yapmadım ama pilates yapıyorum. Yürüyüş ve yogayı özellikle önerdi doktorum. Kegel egzersizlerini de deneyebilirsiniz. Pelvik esnetiyor. Doğumunuza zaman varsa bazı yoga gruplarında ebeler doğumda rahatlatıcı ve kolaylaştırıcı hareketler öğretiyor bilginiz olsun. Mutlu sağlıklı doğumlarınız olsun. 😊

Aucrn amin cümlemizin inşallah 🌸

mom- tecrubeli olanlar cvp verir normal den kotkuyorum sezeryan spinal mi nedir oyle istiyorum dogumu nasil olur bilmrm

Sisi ayyy canım bende yapayım yaa cok sağol. Bu arada ashabı kehfi diyorsun dimi. O sol bacağa bağlanıyor diye biliyorum ben. Sen elinde mi tuttun. ?

Zezz benim normal olursa epidural almayı düşünüyorum eğer çok acı çekersen diye az da kaldı hayırlı doğumlar olsun inşallah hepimizin

Gizemis bende ikinci doğumunda sol bacak uyluk kemiğe diye duymuştum doktorum cok garipsemisti fakat doğum sonrasında bisey diyimmi o bacağında ki çok ise yaradı haberinnolsun demisti