Bkeyfli Gizemis Yemliha Mekselina Mislina Vernuş Debernuş Kefeştatiyyuş Sezenuş Kıtmir de köpeklerinin adı Babam ufakken ezberletmişti ezberleyip sayarsınız doğumda kullanıldığını ben de buradan gördüm işe yarayıp yaramadığını deneyeceğim🤗
Zeynepp61 mom- son zamanlarda biraz sıcağa yakin belden aşağı günde bir kaç kez duş almak kesinlikle tavsiyem ben cok faydasını gördüm.
Elikra mom- sancı başladığı andan itibaren yürümek sancı anında burundan nefes alıp ağızdan vermek Doğumu çok hızlandırıyo iki kez normal doğum yaptım hamdolsun bunlar çok çabuk ilerletti doğumu bi sıkıntı olmazsa 6 ay sonra 3. Kez yaşayacam aynı şeyleri 😅
Cemtur mom- merhaba, ben sezeryan olacağım ama internette takip ettiğim sayfalar ve kişilerden gördüğüm kadarıyla hamile platesi, bol yürüyüş, sguat, hurma yemek gibi şeyler kolaylaştırıyormuş
DnzylmzToprak b_e_b_e kızlar ben de utanıyorum hiç soyleyemedim ama kendim basladim videolarda gösterildiği gibi en rahat klozetin kapağına bir bacağı dayayarak öne hücum pozisyonunda oluyor . İlk gün hem acılı oldu h tam olmadı ama her gün biraz daha yapılabilir oluyor deneyin söz de oyle
Esra_baki DnzylmzToprak Ben hiç bir yerde ayrıntılı anlatım görmedim perina masajindan bahsediyorsunuz galiba. Afedersiniz ama genital bölgeye yağ sürüp parmaginizla dairemi ciziyorsunuz içine parmak girmeli mi kaçıncı haftada başlanıyor
Elikra mom- Bir de ‘Sümme sebile yesserahu’ duası bu kadarcık üç kelime siz okuyun yanınızdaki belinizi ovarak okusun nasıl olduğunu bile anlamadan bebeğinizi kucağınıza alacaksınız ❤️
Minikturtageliyor mom- biz 38+5 haftalığız otu suya koydum. İnşikak suresi ve meryem suresi okunuyormuş.
Uykucu2307 Minikturtageliyor otu suya koyunca acilmaniz oldu mu. Doğum baslica zaman koyuluyor diye duymuştum ben
Mucizemm41 Minikturtageliyor o yanlış mis sanci baslayinca sicak su koyup demliyormussun o otu suyunu bi iki bardak iciyomussun bitki cayi gibi
mom- Zezz ağrıyı kesiyor normal doğum yapabiliyorsun epidural de bir anestezi şekli sancı ağrı hepsi gidiyor 🙏🏻
mom- ayse011 Meryem ana otu ılık suya konulunca açılan bir bitki açıldığında rahminde açıldığı söyleniyor inanışa göre suyunu içende var dua okunuyor üstüne birde doğum yaptıktan sonra mutlaka sudan çıkarılmalı rahmin kendisini toplaması için o da sudan çıkınca kapanıyor çünkü
meraklianne1 ayse011 benim annem normal suya koyup bildiği duaları okudu 2 yudum içtim 1.5 saatte doğurdum😳
Elikra @Minikturtageliyor16481740 internette yazan duaları Meryem ana otuna okuyup çantanıza koyun doğum sancıları başlayınca sıcak suya koyuluyo ve o açıldıkça rahim ağzı açılıyo inanış bu tabi ama ben yaşadım bir saat dolmadan 2. doğumum gerçekleşti gece 2:30 civarında hastaneye giriş yaptım sancım vardı görümcem kantinden aldığı sıcak suya koydu 3:10 da oğlum doğdu 🥰
Kubra2012 Elikra kaynar suya mı atılıyor bana normal içme suyuna koy dediler de yarın koyacam ona göre koyim. Hiç açılma yok sadece sancım çıkıyo çarşamba yatış yapılacak yarın gelsin istiyorm yarın ona göre sıcak suya koyim okudm zaten Bi suya atılacak
Minikturtageliyor Elikra kuzenim hoca ve bana inşirah suresinin doğumu çok kolaylaştırdığını söyledi. Ben internetten açtım kuzenimde evden okudu. Yanı sıra Meryem suresinide açtım ☺️ Soğuk suya koydum baya açıldı
esrbyrk mom- sancı başladığında mı suya koyulması lazım. Annem almış duruyor kenarda zamanı gelsin diye bekliyoruz 😊
kizannesiiii mom- ınternette yazıyordu dualar ben evdeyken koymuştum suya doğumum bittiğinde ablam çıkartmıştı, yakınlarınızdan biride sizin niyetinize koyabilir suya
Elikra Kubra2012 doğum başladıktan sonra koyun sıcak suya 41 haftayı geçmişti iki gün daha olmazsa sezaryene almak zorundayım dedi doktorum hiç sancım da yoktu evde suya koydum bi kaç kez Doğum başlasın ümidiyle olmadı😅