Aycha Gkc92 Merhaba, Şişli Memorial’dan doğum için 35.000 TL fiyat aldığınızı yazmışsınız, bir yanlış anlama vs. olabilir mi? Amerikan ve Acıbadem Hastaneleri’nde bile bu kadar değil.
Gkc92 Aycha hayır aradım konuştum benimki sadece doğum ücreti değil sezaryen artı miyom ameliyatı ikisinin ücreti bu şekilde. Bize de çok geldi ama durumum riskli oraya gitmeye karar verdik toparlayıp biraz. Dün tekrar aradım hekim indirimi uygulamaları için yardımcı olacaklarını geri dönüş yapacaklarını söylediler bekliyorum ben de.
Aycha Gkc92 Doğumunuz ve ameliyatınız çok kolay olsun, inşallah. Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alıp, güle güle büyütün inşallah.
[silindi] Arkadaşım TÜRKİYE HASTANESİNİ önerdi şişlide. Efsane bir hastaneymiş doktorlar ilgi alaka çok memnun kalmış. Asla covitli hasta kabul edilmiyormuş. İstanbuşda olanlar gitsin.
Lraybrs Yarenfurkan__11 3 ay önce Bursa Hayat hastanesinde doğum yaptım. Sezeryan 3100 TL ama emniyet indirimli. Çok memnun kaldığım bir hastane herkese öneririm 🌸
MervSezer Suathacer 24+3 günlük hamileyim Dr değiştirmeyi ve başarıya geçmeyi düşünüyorum. Sizin Dr kim acaba?
esratpl İstanbul Bağcılar medicine muayene ücreti 150₺ zorunlu sezeryan 3700-4200 arası isteğe bağlı sezeryan iki katı fiyat,normal doğumu sormamıştım😅 Serklaj düşünen varsa ona da 2500₺ denildi
Cennet-polat 2babies Egekent gittiğim ama diğer birçok hastnede zam yapmış yeniden fiyat sorun isterseniz bildiğim kadarıyla şuan en ucuz 3000
melikemy Basak_tunca fiyatlar güncellenmiş, muayene 210 olmuş 🙇🏻♀️ Doğum parasını da perş öğrenip yazarım 😊
Zehra_1991 Ruken2434 Kusura bakmayın yeni gördüm. Evet yaklaşık 1 ay önce sormuştum bu fiyatı verdiler ama şuan değişti mi bilemiyorum..
Ruken2434 Zehra_1991 Ben sultanbeyli devlette 1 hafta once dogum yaptim bayildim hastane personnel hersey saygi ya ersoya on basar spinal anestezi ile ucretsiz oldum dusun