senaynurbayoglu Gamzeee__ Yeniyol Polatlardaki villaların birinde kendine özel Kliniği de Var Özgür Hocanın .
Gamzeee__ senaynurbayoglu himmm tamam teşekkür ederim yeni doktorumdan memnun kaldim 5 Ağustos a randevum var bakalım aynı şekilde ilgili devam ederse bu doktorda doğumu gerçekleştirmek istiyorum ☺️
92rs Mathsss dr Rabia nizam. Muayenehane var, bazi anlaşmalı hastanelere doğumlar gidiyor. Daha tanışmadım son ay gideceğim insallah
333 ZuleyhaaBC arzu doruk un özel muayenehanesi var city hospitalın yanında . Doğumlarını da city de yapıyor
G493m BelisMelis41 merhaba bende MedicalPark kocaeli ye gidiyorum 5130 lira fiyatlandırma çıkardılar normal sezaryen aynı epidural istersen artı 600 talep ediyorlar 2 gün önce görüştük
BelisMelis41 G493m sizin sigortanız ne acaba ? Bizimki acıbadem puba’da birde hangi doktor acaba fark edıyo cunku doktorlar arasında ve sigorta.
Ceydaysn Aslie İstanbul’da bu fiyata çok hastane yok gördüğüm kadarıyla acaba hizmet açısından sıkıntıları mı var ya da doktor olarak ?
Aslie Ceydaysn Ben düzenli olarak Beylikdüzü medilife hastanesine gidiyorum. Daha girişte ilgilenmeye başlıyorlar. Özellikle doktorum selda hanımdan çok memnunum. Daha önce bu hastanede doğum yapan bir tanıdığım da var hiçbir sorun yaşamamış.
iremyesil nvn-mutlu benimde özel sağlık sigortam var Türkiye sigortalardan benimki ama sizde aynı mı bu yüzden sordum