Doğum fiyatları💙💙💙
Konya Kızılay hastanesinde (özel) 15 gün önce doğum yaptım sezaryen ve normal doğum da fark yok 3500 tl
Yarenfurkan__11 bursa da hayat hastanesinde doğum yaptım 45 gün önce normal doğum 3500 sezeryan 3750
ama bursa da bazı hastaneler de doğum 8 - 10 bin civarinda
İstanbul Maltepe Mesicalpark hem normal hem sezeryan aynı fiyat 5 ya da 6 bin.
Yarenfurkan__11 Alanya Ayşegül Kaya’nın özel klinigine gidiyorum, anlaşmalı olarak özel Alanya Anadolu hastanesinde doğum olacak kısmetse, sezaryan da normal de 4000 TL 🙋♀️
Ankara orta doğu hastanesinde 8 bin TL normal sezeryan fiyati değişmiyor
Kizlar birsey sorcam yanlis anlamayin lütfen. Türkiyede doguma neden para veriyorsunuz neden sigorta karsilamiyor?
gokcekocyigit07 bende Aysegül Kaya’ya gidiyorum:) Anadolu’ya ayri ona ayri ödeme oluyor diye biliyorum. Bu hafta kontrolüm var sorucaktim bende. Acaba ikisi bir 4000 mi yoksa sadece Anadolu’ya 4000 mi?
Bende İstanbul dayım.. Gaziosmanpaşa Başarı Hastanesi’nde doğum yapacağım nasipse..normal üç bin civarında sezeryanda sanırım 4 veya Besti en son😊
Esxra sigorta karşılıyor tabiki ama anneler devleti istemiyor ilgi alaka olmadığı içinmiş ben devlete gidiyorum bana yeterli geldiği için ilk kızımda ücretsiz yaptım doğumu ama şimdi doğuma eşimde girsin diye sanırım bende para verip özelde yapacağım
Esxra işte burası turkıye Esra hanım ne neyı Doğuru ki doğumuna şaşiralim vergilerimiz olmasa ayakta kalan bır devlet 🙅♀️ olmaz
Yarenfurkan__11 doktorum konya medova hastanesine geçti ama bilmiyorum doğum fiyatını nedir daha bi kez kontrole gittim soramadım açıkçası eşimin de gönlü yok özel hastaneneye
Diyarbakır da olan varmi
Asyaayaz1 özel sigortanız var mı acaba bize özel sigortaya 9500 dediler normal dogum içinde o yuzden soruyorum
VeraVrea kocaeli medical normale 9500 sezeryan’e 5500 dedi bize valla dıyatları hayretler ıcınde okuyorum herkesınkı cok dusuk bızımkısı neden bu kadar yüksek söyledi dıye anlam veremıyorum
Antalya medical park hastanesı su an 5200 müş benim doğum kasım aralık gıbı olacagı için size asıl fiyatı 35 inci haftada verırız dediler
BelisMelis41 yanlıs anlasılma olmuştur normal 9500 sezeryan 5509 olamaz