BelisMelis41 Nermin1 2li testi biz kacırmıştık randevu bulamamıştık 4 lü ve detaylı yaptırtabildik sadece onlarıda karşılamamıştı zaten
Brfnnnars2111 Yarenfurkan__11 diyarbakir özel bağlar Hastanesi’nde 500 600 civarı normal sezeryan tam bilmiyorum geçen aylarda eşimin arkadaşı orda doğum yapmış fiyatı öyle dedi
Ruken2434 Zehra_1991 Ben sultanbeyli devlette 1 hafta once dogum yaptim bayildim hastane personnel hersey saygi ya ersoya on basar spinal anestezi ile ucretsiz oldum dusun
melikemy Güncelleme: İstanbul medipol esenler hastanesi öğretim görevlisi emine zeynep yılmaz hn a gidiyorum, bayramda fiyatlar güncellenmiş. Muayenesi 210₺, normal doğum 2850₺, zorunlu sezeryan 4100₺. Dr memnunum ama fiyatlar uçmuş….
Fatmakuyu bsrabusra merhaba , Allianz tamamlayıcı doğum teminatlı olmak zorunda ve sigortayı yaptıktan 1 yıl bekleme zorunluluğu var yani 2. Poliçe de hamile kalınca sigorta hepsini ödüyor ve taş çatlasın sana maliyeti 3000 kusur şuan özel de sadece doğum 4-5 civarı. Ben sigortacıyım istersen yardımcı olabilirim kendim yapıyorum bu sigortayı
Fatmakuyu Svdnr55 ben kendim sigortacıyım bu işle uğraştığım için bilgim vardı hamile kalmadan önce yapmıştım isterseniz size de yardımcı olabilirim
Emine65 BaLLikom44 ben kendim henüz yapmadım 4 ayım var daha ama yapanları görüyorum kuzenlerim ablam da orda doğum yaptı maşallah diyorum hemen ayağa kalktılar