@Tweety1 Evet bütün hamilelerin ortak sorunuymuş gerçekten sıcaklar da etkiliyor ama sebebini çözemedim bende doktoruma sorucam bir tedbiri elden bırakmamak gerek yüzde bir bile olsa görülen bişey sonucta o yüzden bence de bir sorun sizde doktorunuza
İç çamasırında sürekli ıslaklık acaba suyum mu sızıyor?
Aliasafmom bendede oluyor sürekli günde iki çamaşır degiştiriyorum. Günlükde kullanmıyrm enfeksiyon yapmasın diye pecete koyuym 🤦🏻♀️Ya sürekli wc ye gidip yıkamaktan diyorum yada terliyor
Aliasafmom hayırlısı artık☺️
@Addile Sanırım havadan dolayı terliyo😒🙁
Aliasafmom şimdi baktım yarıdan yukarsı ıslak benim mesela popoma doğru gider yeri değil iç çamaşırın. Su olsa her yer ıslamırdı heralde çözemedm:( endişelendmde şimdi
Aliasafmom soyledigin şeylerin aynısı bende de oluyo canım hatta bugün yine kontrolüm vardı doktor suyun iyi bebeğin de gayet iyi dedi 38+3 haftalığım bende
Aliasafmom Aynı durumu yaşıyorum 21 haftalığım. Doktorum bebek mesaneye baskı yapıyor farkında olmadan idrar kaçırıyorsun dedi
Aliasafmom ıkinma tehlikeli bencede yapma canım.
Aliasafmom Bende dokuz haftalik hamileyim surekli akintim vardi bu normal biliyorum ama bazen sivi su gibi bisey akiyor ve o an hissediyorum bunu iki seferdir yaşıyorum ama ne olduğunu hala anlayamadim
@HipnozX Bişey olmaz inşallah Allahın izniyle canım insan merak ediyor ister istemez doktora sormakta fayda var belki enfeksiyondan olabilir🙁
@-derya-anne- Saglıkla kucagımıza alırız inşallah canım 🙏🏻 Sorun yoksa süper ama işte insan yine de merak etmeden duramıyor 🙁
@Annesininkuzusu01 Oda bir ihtimal tabi ama herkesin gebeliği kendine has oldugu için herkeste aynı olcak diye bişey yok o yüzden insan merak ediyor. 30a yaklaştık Allahın izniyle ama bakalım doktorumuza soralım 2 gün sonra randevumuz var. İdrar kacırdıgımı sanmıyorum oladabilir ama enfeksiyonsa da idrar testinde çıkar zaten 🤷♀️
@Akrepbebek evet canım bazı postlarda görmüştüm arastırdım baya oralarda yazanlar vardı tehlikeli oldugundan yapmamak gerek
@Oykum_23 benimde o haftalar akıntım baya vardı ama enfeksiyon kaynaklıydı benimki doktorunuza söyleyin idrar tahlili ister eger enfeksiyondansa ilaç yazıyor toz seklinde o iyi geliyor. Enfeksiyonda zararlı bebege dikkat etmek gerek
Aliasafmom ayyy valla bende öyle 🤣
Aliasafmom enfeksiyon yok aslında idrar kültürüne kadar yaptırdım . Ben deri koltukta oturmaya bağlıyorım aslında ama dediğşniz gibi korktum
Aliasafmom benim de hep ıslak ter ve akıntıdan bence arada idrar kaçırma da olabiliyor maalesef sürekli değiştiriyorum bugün doktora gittim bi sıkıntı yoktu bence sizin de ondandır korkutmayın kendinizi
Aliasafmom sarı akıntı vardı doktor normal dedi enfeksiyon yok çünkü ama bu su gibi akıntı 1 2 haftadır oluyor
Aliasafmom al benden de o kadar valla 23 haftalık oldum bende böyleyim baya ıslanıyor bide hayret bişey valla ya 🤷🏻♀️