HipnozX Aliasafmom enfeksiyon yok aslında idrar kültürüne kadar yaptırdım . Ben deri koltukta oturmaya bağlıyorım aslında ama dediğşniz gibi korktum
Astrotuba Aliasafmom benim de hep ıslak ter ve akıntıdan bence arada idrar kaçırma da olabiliyor maalesef sürekli değiştiriyorum bugün doktora gittim bi sıkıntı yoktu bence sizin de ondandır korkutmayın kendinizi
Durunbigeldim Aliasafmom sarı akıntı vardı doktor normal dedi enfeksiyon yok çünkü ama bu su gibi akıntı 1 2 haftadır oluyor
gunesveguney Aliasafmom al benden de o kadar valla 23 haftalık oldum bende böyleyim baya ıslanıyor bide hayret bişey valla ya 🤷🏻♀️
eymenarasinannesi Aliasafmom dün bu konu yüzünden acile gittim zaten hep akıntım oluyor her gün çamaşır değiştiriyorum ama sanki su sızıntısı gibi geldi bana hemen hastaneye gittik çok şükür ki bebeğin suyu değilmiş çok su içtiğim için ve bebeğim gerçekten çok baskı yapıyor idrarımı kaçırma durumu olmuş doktor zaten rahim ağzın kapalı suyun iyi riskin yok diye her muanede söylüyordu sizinde öyledir sanırım genede takip etmek lazım
GKP22 Aliasafmom evet Hatta bir doktor bana suyun fazla haftaya gel dedi 1 hafta sonra başka doktora gittim şikayetimi söyledim tek tek ölçtü meğer su bi tarafa dolmuş benim oğlan bi tarafa 😅suyun gayet iyi demişti o zaman azalınca yada fazla olunca doktorlar hemen söylüyor
GKP22 Aliasafmom birde ben erkek çocuğunda akıntı sulu olur kız çocuğunda koyu sümüksü biçimde olur diye duydum ne kadar doğru bilemiyorum
213347ayse2133 Bende 39 haftadayim son 10 gündür bende de öyle oluyor sürekli iç camasirim İslak bende artik endişelenmeye başlıyorum acaba suyum mu geliyor yavaş yavaş çünkü gece 1 gibi yatıyorum sabah 6 ya kadar 5 6 defa lavaboya gidiyom
Kubbbraa Aliasafmom donuma kadar terledim tabiri resmen bu olsa gerek bende de var biz normalin iki katı terliyoruz doğal olarak bakıyorum ıslak terden duşa girip çıkıyorum hemen vslla
leyla_ok Aliasafmom Canım idrar kaçırıyorsun büyük ihtimal ve bu çok normal.Hamileliğin ilerleyen zamanlarında bebek büyüdüğü için baskı yapıyor.Ve sen farkında olmadan kaçırıyorsun.O bütün herkeste var emin ol.Bu sebepten sık sık duş al iç çamaşırını değiştir.Terleme olsa o ıslaklığı hissetmezsin ter o kadar belli olmaz o kısımda çünkü.
Oykum_23 Aliasafmom ay enfeksiyon olmasinda bu ay kontrole gittigimde doktora soyliyim bari bisey varsa simdiden onlem aliyim ben dikkate almamistim cokta normal bir akintidir diye ama ihmal etmemk lazim
Aliasafmom @Astrotuba evet canım olabiliyor tabi ama yinede tedbiri elden bırakmamak gerek doktoruma sorayım da içim rahat etsin en azından
Aliasafmom @gunesveguney sanırım çoğumuzun sıcak havadan terle alakalı ve enfeksiyonla da alakalı gibi gözüküyor 🤷♀️
ideemirel Aliasafmom benimde öyleydi suyum sızmış meğer ama ben değiştiriyordum aradan dakika geçmeden yine ıslaklık oluyordu iyi de kurutuyordum günde 5-6 defa çamaşır değiştirdim ben
Aliasafmom @eymenarasinannesi evet yine de insan merak ediyor takip etmek gerek doktorum bana içine sinmeyen bişey olursa mutlaka bana Bilgi ver boşuna strese girme demişti cuma günü gidicem inşallah bakayım sorayım. Bebeğin suyu olmasın da artık gerisine razıyız havalar cok sıcak terliyoruz bide etkisi var onunda 🙁
Aliasafmom @tandirella001 İyi ondan olmasında çok şükür, tabi yine de takip etmek gerekiyormus bazen sızıntı olanlar oluyomus cünkü
Aliasafmom @GKP22 Olabilir belki de yani kesin bişey değil tabi de benimde bebiş erkek belki ondandır🙁