Symazturk sağlıkla alırsınız umarım güzel günler bunlar allah tüm yavrularımızı korusun 🤗

Yamacin-Annesi hiç gelmicek sanıyordum çünkü 40+5 olmasına rağmen 2 cm açıklık dışında nişan su gelmesi kasılma sancı hiçbir belirtim yoktu😊 İkindi vakti 4 te hafiften sancılandım dua ettim sıklaşsım kesilmesin diye merdiven inip çıkmaya başladım squat yaptım hemen 7 8 gibi şidde aynı ara ara kesildi 11 12 gibi dah da şiddetlendi gece 2 de dayanılmaz hale be düzenli gelmeye başladı . Açıklığım ise 3 daha sonra 3,5 4 , 5 6 derken 7 de doğuma aldılar doktorum da destekledi açıklığı eliyle bütük tuvaletim gelir gibi sancı gelince ıkın dediler tüm gücümle ıkındım suyum doğumda aktı her ıkınmada suyum geldi sonrası mucizem zaten 🥰🥰

Btunc kaç haftalık kaç kilo doğdu bebisiniz acaba benim doktorum 4 üstü tehlikeli yapamam dedi de 🤦🏻‍♀️

Akkoyu yazarsın yazarsın ben hiç gelmicek sanıyodum içerde ergenlik çağına girdi benim kız baya 😂

Btunc 32+5 ama daha yolum coook uzun gibi geliyo 😂

Btunc biran önce iglesirsiniz inşallah bebeğinizle sağlıkla günleriniz olsun 🙏

Btunc öncelikle sağlıkla büyüt bebeğini 😊 ben şey soracağım doğum esnası mı daha zor daha acılı yoksa sancı çektiğin kısım mı? Yani bebek çıkarken çok acı veriyor mu. Ayrıca sonrasında plesenta çıkarken de acıyor mu

Ezgi1k benim kesi olduğu için plesanta çıkarken uyuşuktu çok hissetmedim . İnanın hiç ayrım yapamıcam ben sancıya az desem doğuma ayıp olur doğuma az desem sancıya 😄 ikisi de zordu ama geçici ve bir gün çekeceğinizii düşünüp motive olun

Btunc NE güzel maşallah ben de 40 haftaligim hiç doğmayacak diye düşünüyorum artik

Mumyy bol bol yürüyüş yapın sancınız geldiğini hissettiğiniz an hareket edin süreci hızlandırın

Btunc bugün 7 bin adım attım oğlum var sürekli peşinde koşuyorum ama olmuyor😔

Btunc Bende vajinal doğum yaptım perşembe gece dikişleriniz şuan nasıl ben hala doğru düzgün yürüyüp oturamıyorum

Btunc Ben çok korkuyorum vajinal doğumdan peki nasıl bir his oluyor hayırlı olsun bu arada canım😊

Btunc Allah analı babalı büyütsün canım nasılsın nasıl geçti ?

Ysmnbl Bende öyle doğrulamıyorum bebeğimi kucağıma alırken yardım istiyorum tek başıma kavrayamıyorum sızlıyor:( ama sık sık değişiyorum kuru tutmaya çalışıyorum çabuk iyileşsin diye

yagmuurry1 Kolay diyemicem zor evet ama bir gün sürecek bi sancı ben hep öyle konsantre oldum. Bugün çekiyosun yarın evinde olcaksım dayan diye diye doğurdım :)