Bende Doğurdum 🐣
Btunc Ben çok korkuyorum vajinal doğumdan peki nasıl bir his oluyor hayırlı olsun bu arada canım😊
yagmuurry1 Kolay diyemicem zor evet ama bir gün sürecek bi sancı ben hep öyle konsantre oldum. Bugün çekiyosun yarın evinde olcaksım dayan diye diye doğurdım :)
Btunc canim kasiklarimla belim agriuo ama dayanilmiyck bi agri degil geliyo gidiyo hafiften dusta aldim gitti suan cok hafif agri var kasiklarimda
Btunc abla bende 38 +5 oldum sancılar oluyor gün içinde hem heyecan var ne zaman oğluşum gelecek diye hemde korku özellikle onerebileginz bişey varmı normal doğum için bide dikişler çok acıyor mu afinna sığınarak bişey daha sormak istiyorum lavabo ihtiyacıni nasl karsiliyon
Btunc ilk sancinizz nasıl başladı acaba? Benim kaburgama batıyor gibi bir kasılma sancı arası bir ağrı oluyor. Arada belimin tek tarafına iğne bağırıyor gibi bir sızı oluyor. Karnım sertleşiyor. Bu yalancı sancı mıdır ? Yoksa doğum mu yaklaşıyor. ? 36 haftadayim
213347ayse2133 önerebilceğim tek şey sancıların gelince hareket etmen açıklığını tam sağlaman daha sonrası güzelce ıkınmak her ağrı girdiğinde tüm gücünü doğuma saklamak 🙏🏻 Sancıların sıklaşınca gücünü kullanma doğumda en önemli şeylerden biri bebeği güzel itmek ve ıkınmak bu da gücüne bağlı 🤗 tuvaket ihtiyacımı da ilk yaparken çok zorlandım ama bu korkuydu acı bişey yoktu aslında ortada daha sonra alıştım sadece dikişlerim olduğu için dikkatli oturup kalkıyorum
Bulutsevdasi ilk sancım adet sancısı gibi sıcak sıcak kasıklarımda bi ağrı sonra şiddetli şekilde kaburgama hiç ağrı vurmadı kasık bel bacaklara doğru inen sancı şeklinde