Vileda bezi temizliğinizi nasıl yapıyorsunuz?? Makineye atılınca sanki her yeri pisletecekmiş gibi bi algı var etrafımda. Makineye hep tertemiz şeyler atıyormuşuz gibi😒😒 öyleyse donlarımızı da atmayalım 🙄 sizce makineye atmak makineyi ve sonraki çamaşırları kirletiyor mu 🤔🤔
Alakasız olabilir ama biraz fikre ihtiyacım var 😣
NE02 viledadan tiksiniyorum ben sanki pürçeklerin aralarında pislik kalıyor hiç temizlenmeyecekmiş gibi geliyor. O yüzden mop kullanıyorum 2 senedir çok memnunum tavsiye ederim
NE02 ben makineye atıyorum çamaşır suyu da koyuyorum onu yıkadıktan sonra da bezleri atıyorum kirliyse üzerine boş çalıştırıyorum makineyi direkt kıyafetleri atmış olmamak için 😂 valla onu yıkamakla biraz zor uğraşırım döne döne yıkansın işte makinede
Kullanmadığınız bi yastık kılıfının içine koyarak yıkayabilirsiniz
NE02 Yok canım nealakası var ozaman makinanın amacı ne temiz seyler atılcaksa 😂 bende makinada atıyorum
Denizyildizii ben de mop kullansam mı diye çok düşündüm ama bezi sürekli değişmek zorundayım diye vazgeçtim 🙄
Minigimm0611 e yani onu bazılarına anlatamıyosun işte sanki dünyanın en temizi gibilermiş gibi konuşup dururlar
NE02 oluyor
NE02 https://ty.gl/fxzm1xer bundan kullanıyorum ben
NE02 aynen kıyafetler de iki gün açık bir yerde dursa tozlanıyor zaten
NE02 ben makınaya atıyorum kullandığım temızlık bezleri ıle az da çamaşır suyu
Denizyildizii evet çok gördüm bundan bi gün denerim inşallah 😅
Yavuzunannesi11 yalnız değilim çok şükür bu düşüncede 🙃😅
NE02 Makineye atıyorum her zaman. Sonuçta makine hayatı kolaylaştırmak için olan bir alet.
Neden elimde yıkayayım ki?
Temizlik bezleri hepsini makinede yıkıyorum.
Daha sonra en kısa programda boş çalıştırıyorum bir kez mis