Alakasız olabilir ama biraz fikre ihtiyacım var 😣
Minigimm0611 e yani onu bazılarına anlatamıyosun işte sanki dünyanın en temizi gibilermiş gibi konuşup dururlar
NE02 oluyor
NE02 https://ty.gl/fxzm1xer bundan kullanıyorum ben
NE02 aynen kıyafetler de iki gün açık bir yerde dursa tozlanıyor zaten
NE02 ben makınaya atıyorum kullandığım temızlık bezleri ıle az da çamaşır suyu
Denizyildizii evet çok gördüm bundan bi gün denerim inşallah 😅
Yavuzunannesi11 yalnız değilim çok şükür bu düşüncede 🙃😅
NE02 Makineye atıyorum her zaman. Sonuçta makine hayatı kolaylaştırmak için olan bir alet.
Neden elimde yıkayayım ki?
Temizlik bezleri hepsini makinede yıkıyorum.
Daha sonra en kısa programda boş çalıştırıyorum bir kez mis
birkedilianne yani makineyi boş çalıştırmasak da o makine de bir sürü pis şey de yıkanıyor illa ki her seferinde boş çalıştırmak lazım o zaman o da bir sürü iş boşuna israf 🙄😬
NE02 Benim içim o şekilde rahat ediyor İsteyen çalıştırmasın 😁
NE02 makinaya atıyorum ben zaten temizlik yapınca heryere ayrı ayrı toz bezi kullanılıyor hele cam da silindiyse zaten 1 makina bez havlu paspas çıkıyor hepsini atıyorum çamaşır suyu da koyuyorum yüksek ısıda çalıştırıyorum oh mis gibi çıkıyor hepsi tertemiz. Sonrasında içim rahat etmezse karbonat sirke kazan temizleme programında çalıştırıyorum oldu bitti tertemiz. Elde ne kadar yıkarsan yıka makina sıcaklığında yıkayamazsın.
NE02 evde kullandığım toz bezlerimi, mikro-fiber bezlerimi vs makinede yıkarım, vileda bezimi de. Hatta bunların hepsini birlikte yıkıyorum. Ancak aşırı kirli bi durumdaysa akıtarak makineye ekliyorum. Bir de normal çamaşırlarla bu ürünleri birlikte yıkamıyorum.
NE02 genelde toz bezleriyle atıyorum makinaya zaten makina kendini temizleyen bir ürün
NE02 Şahsen makinaya da atıyorum elde de yıkıyorum. Makinaya attığım da hemen arkasından makinaya çamaşır suyu vs koyup boş çalıştırıyorum temizlensin diye. Elde yıkadığımda ise evi siler silmez kirli suyu döküyorum kendi kovasına az bi deterjan ve çamaşır suyu koyup bir gün boyunca içinde bekletiyorum ertesi gün elde yıkayıp kullanıyorum bu şekilde de temiz oluyor :)