• Öneri
  • Alakasız olabilir ama biraz fikre ihtiyacım var 😣

Vileda bezi temizliğinizi nasıl yapıyorsunuz?? Makineye atılınca sanki her yeri pisletecekmiş gibi bi algı var etrafımda. Makineye hep tertemiz şeyler atıyormuşuz gibi😒😒 öyleyse donlarımızı da atmayalım 🙄 sizce makineye atmak makineyi ve sonraki çamaşırları kirletiyor mu 🤔🤔

NE02 elde yıkıyorum ben kovaya su doldurum bekletiyırm elde yıkayıp kurutıyrm her silmede yıkarsanız temiz kalır

• NE02 bunu yanıtladı.
    • NE02 bunu beğendi.

NE02 viledadan tiksiniyorum ben sanki pürçeklerin aralarında pislik kalıyor hiç temizlenmeyecekmiş gibi geliyor. O yüzden mop kullanıyorum 2 senedir çok memnunum tavsiye ederim

NE02 ben makineye atıyorum çamaşır suyu da koyuyorum onu yıkadıktan sonra da bezleri atıyorum kirliyse üzerine boş çalıştırıyorum makineyi direkt kıyafetleri atmış olmamak için 😂 valla onu yıkamakla biraz zor uğraşırım döne döne yıkansın işte makinede

• NE02 bunu yanıtladı.

Kullanmadığınız bi yastık kılıfının içine koyarak yıkayabilirsiniz

• NE02 bunu yanıtladı.
          • NE02 bunu beğendi.

NE02 iç çamasırı atmıyorm makineye zayen sıcak su akıyor elde yıkayıp kullanıyorm

• NE02 bunu yanıtladı.

NE02 Yok canım nealakası var ozaman makinanın amacı ne temiz seyler atılcaksa 😂 bende makinada atıyorum

• NE02 bunu yanıtladı.

Esraali elde de yıkıyorum ama bazen makineye ihtiyaç varmış gibi atıyorum etrafımdaki bazı bilmişler konuşunca hata yapıyorum sandım

icedearth ya zaten sadece toz aldığımız şey neden kirli olsun ki onu anlamıyorum sanki wc deliği filan mı siliyoruz sadece TOZ 😡 o zaman toz bezlerini de yıkamayalım 😜

Esraali elde iğrenirim ben 🤮🤮 atıyorum her zaman ama vileda bezi sadece toz içindir atsak da bişey olmaz diye düşünüyorum 😶

Minigimm0611 e yani onu bazılarına anlatamıyosun işte sanki dünyanın en temizi gibilermiş gibi konuşup dururlar

NE02 aynen kıyafetler de iki gün açık bir yerde dursa tozlanıyor zaten

NE02 ben makınaya atıyorum kullandığım temızlık bezleri ıle az da çamaşır suyu

• NE02 bunu yanıtladı.

Denizyildizii evet çok gördüm bundan bi gün denerim inşallah 😅

NE02 Makineye atıyorum her zaman. Sonuçta makine hayatı kolaylaştırmak için olan bir alet.
                    Neden elimde yıkayayım ki?
                    Temizlik bezleri hepsini makinede yıkıyorum.
                    Daha sonra en kısa programda boş çalıştırıyorum bir kez mis

• NE02 bunu yanıtladı.
                    • NE02 bunu beğendi.