Doğum için hastane tercihiniz?
minikoglumm özel hastahane olmasını isterim öle de olucak inşallah
minikoglumm Sgk lıyım Özel hastanenın imkanlarından yararlanmak iyi oluyor. Doktor seçimi birde 9 ay gittiğim özel hastane doktorumda doğum yapmak isterim elbette .İmkanlar bu yönde
minikoglumm evet bende aynı şekilde maalesef
Aslında devlet hastaneleri özellere göre daha iyi daha kapsamlı bir sorun karşısında detaylı araştırılıyor ama maalesef bizim ülkemizde devlet hastanelerindeki bazı doktorlar ve özellikle ebeler öyle bir azarlıyor kızıp bağırıyor ki özele teşvik ediyor
- Düzenlendi
minikoglumm ilk gebeliğimde riskli olduğumdan dolayı özel hastane devlete sevk etti doğumum devlette oldu memnun kalmıştım. Şimdi hem maddi durumlardan dolayı hem de önceki doğumdan az çok sistemine aşinayım diye devlete gidiyorum. Özelden oraya geçmiş bir doktorum var çok ilgili tatlı bir doktor özeldeymiş gibi ilgileniyor sağolsun tüm sorularıma cevap veriyor olumlu konuşuyor çok memnunum devletten inşallah doğumuma da denk gelir aynı doktorum
Ilk hamileligimde İstanbul da olduğum için özel hastane tercih ettim.
Central Hospital gerçekten asiri iyiydi.
Doktorlarından tutun temizlik işçileri,yemek servisi yapan ablalara kadar asiri sicak insanlar var.
Kendinizi evinizde gibi hissediyorsunuz.
Hastane cok temiz ,doktorları cok ilgili ve samimi.
Kizim doğduktan sonra çocuk doktoru olarak ta ayni hastanede Gonca Özmen e goturdum hep.
Su an yurt dışında yaşıyorum, burada özel hastane yok gibi birsey.. Dogum vs devlet hastanesinde yapılıyor. Doğuma doğa üstü bir olay gibi bakmıyorlar. Doğumdan önce bir ebe gelip evde bilgi veriyor. Doğumdan sonra da ilk 10 gun 1 saat eve gelip bebeğin emzirilmesine yıkanmasına yardım ediyormuş. Sonra haftada 1 .. 4 ay boyunca devam ediyor ve hepsi normal sigorta dahilinde. Ek ücret yok.
Turkiye de olsaydım yine özel hastane tercih ederdim.
Alpaserdu aynen oyle ilk gebeligim.. bursada yaşiuorum şehir hastanesinden randevu almak zaten zor bode laflarini isitmek …. her an dogumum olabilir mecbur ac8lden gidicem sehir hastanesine doktorun tavir ve ignelieyici konusmaları içimi daralttigi hatta dayanamayp agladgm icin kontrollerimi ozelde yaptm mecbur 2 kere devlete gittim burnumdan geldi. Allah insanı meslet hayatından nasibini almamıs vicdanszlarla sınamasın çok zor… 37+5′im dogum olacak gibi hissediyorum bacaklarım karın bolgem rahmin zaman zaman agŕiyor
minikoglumm Daha rahat olacagımı düşünüyorum.
Trabzon’da doğum yapan ya da yapacak olan arkadaşlar hangi hastaneye gidiyorsunuz bide öneriniz var tayinden dolayı hastane değiştirmek zorunda kaldım ben
HumamMuamma13 bende Bursa şehir hastanesine gittim gebelikten önce doktorun saçma sapan sorularına maruz kalınca bide muayeneye gidiyosun içeri 4 hasta doluşuyor zaten pandemi dönemi ne kadar saçma bir durum zaten birdahaki gitmedim. Şuan özele gidiyorum ilgi ve alakadan memnunum doğumuda orda yapmayı düşünüyorum nasipse
minikoglumm özele gidiyorum bnde
Goksennn iyi günler Şehir hastanesinden memnun musunuz hangi doktoru önerirsiniz ben ilk defa gidicem ama hangi doktora gitsem bilmiyorum
minikoglumm herhangi alanda rutin rahatsızlık ve kontrolde özele gitmiyorum hep devlete gidiyorum ama hamilelikte özel tercih ettim. Başlıca sebebi takip gerektirmesi ve muhatap bulmakta zorlanmak, randevu bulamamak, yoğunluktan dolayı personelin agresif olması, doğuma gittiğimde kalabalık alanda doğurma ihtimali, doktorsuz normal doğum, kim nöbetçi ise onunla sezaryen doğum ihtimali beni geriyordu.
minikoglumm megapark hastanesi
Ben doktorumun özel Muayenehanesine gidiyorum kendisi özel hastane ile anlaşmalı öyle olucak dolayısıyla
minikoglumm O çok kaliteli bir hastaneymiş öyle duydum bi tanıdığım durumu çok çok iyi olmasına rağmen orda yaptı bana uzak yoksa bende orda yapmak isterdim