minikoglumm Özel ya da devlet diye değil de doktor için özel hastaneyi tercih ettim Konya da olanlar için tavsiye ederim çok tatlı çok rahatlatıcı biri
Doğum için hastane tercihiniz?
Merve-1994 odada tek kişiydim yengem benden bir hafta önce doğum yaptı sezaryen ile iki kişilik odadaydı
Merve-1994 bazen o yüzden çok sinirilene biliyor birde öğlene kadar çalışıyor
Merveikratanem teşekkür ediyorum
minikoglumm özel hastaneyi tercih ettim ilk doğumuda özelde yaptım ve çok çok memnun kaldım ilgi alaka süper . Hastaneden hastaneye degisiyo tabi bu ama ben çok memnun kaldım Dr umdan şimdi yine özele gidiyorum aynı hastane aynı Dr aşırı memnunum Dr umdan
Merveikratanem Allahım razı olsun. Ankaradayım. Ankarada en iyisi şehir hastanesiymiş fakülte de olsa anormal durumda şehir hastanesine sevk ediyormuş
Umut-Mucize tamam o zaman sizin için en iyisi şehir hastanesi Kayseri’de şehir hastanesi fakülteye sevk yapıyor
minikoglumm özel e gidiyorum şimdiye kadar bir sürü özel hastane ve doktor değiştim biri birinden berbat çıktı 26 haftadayim hala karşıma normal beni anlayan iyi bi doktor çıkmadı keşke devlet yakın olsa da oraya gitsem bari doktor canı yakın olmasa da en azından para vermedim derim şimdi verdiğim paraya aciyorum
minikoglumm sorunum kadın hastalıkları ile ilgili biri diğeride iltihaplı romatizma kadın hastalıklarıyla ilgili doktorum bayadır gittiğim doktordu hamile kalınca ikisini aynı anda basından beri bilen kişilerle devam etmenin doğru olduğunu düşündüğüm için özele devam ediyorum canım ilk hamileliğimde de aynı doktora gitmiştim
Arkadaslar istanbul analadoku yakası özel hastane tavsiye edermisniz yalnız biz ssklı değiliz hem fiystı uygun hem de temiz ilgili bir hastane ve doktor olsun istıyurm. Aslnda şuan afiyet hsstanesine gidiyorum ümraniyede ama burda post açmıştım çoğu kişi odalarından memnun değil gitme diyolar.
minikoglumm özel hastane tercih ediyorum.Devlet hastanesinde doktorlar çok ilgilenmiyor bide birşey olduğu zaman doktoruna ulaşamıyorsun o çok kötü birşey.Özelde birşey olduğunda hemen doktoruna ulaşa biliyorsun gitmesen bile yardımcı oluyor sana
Nisa1Aras2Seyhan nerde dgum yaptın hangi hastane hangi şehir
minikoglumm eşim bankada çalışıyor özel sigortamiz var tüm ücreti karşılıyor o yüzden tercihimiz özel yoksa hayatta imkan yok özele
minikoglumm bunları doğumdan önce konuşuyorsunuz. Bazı doktorlar gece gelmiyor, bazıları da belirli bi ücret karşılığında doğum esnasında geliyor
Tazeanne95 erdem hastanesi ve afiyet hastanesine gitmeyinde nereye giderseniz gidin 😂 erdeme de gitmek isterseniz çakmak erdeme değil çamlıcadaki erdeme gidin. ben çamlıca medipol tercih ettim..
Devlet hastanesi, ne farkı varki boştan boşa para vermek anlamsız bencee
minikoglumm 3. Gebeliğim iki doğumum da özelde oldu bu da öyle nasip olursa normal doğum olduğu için özel istiyorum ailem yanımda evde doğum gibi devlette yalnız sancı çekme düşüncesi zor geliyor ama sezaryen olsaydı kesinlikle devlet isterdim çünkü çok iyi cerrahlar var
Derin_deniz01 merhaba Türkiye hastanesinde kime gidiyorsunuz? Doğum yaptıysanız odaları hemşireleri nasildi ben de Mehmet Aygün’e gitmeye devam edeceğim sanırım biraz bilgi edinmek istiyorum 😊