Elcnerdgn LaleSnmez pike battaniye almadım hastane çıkışlarının içinde oluyor aklında bulunsun Çan’ımı peluş olan battaniyeden aldım bide havlu aldım banyo yaptırdıktan sonra kullanmak icin koltuk altı Ateş ölceri aldım emzirme destek yastığı aldım.
Elcnerdgn eCeCik önceden gündüz durmazdı bizimki şimdi ben uyuyorken geceleri hareketli bende uyuduğum icin yanılıyormuyum diye bazen tereddüt ediyorum canım ama p.tesi gidicem Yinede içim rahat etmiyor
Elcnerdgn Mrymarvs sezeryana biraz bende su sıralar sıcak bakıyorum normal Doğum yapamam gibi geliyor bana 🙄
EsraRamazanAl Sezeryan Doğum çok kötü diyorlar ben yurt dışında kalıyorum ila normal Doğum olucak diyor ebem Yaşin çok genç diyor gerekirse ekimin 16da tahmini Doğum diyor ama daha geçte olabilir beklicez diyor burda kolay kolay sezeryan yok yasak birde 😊
Zuhal2205 Elcnerdgn benimki asla geçmiyor 😒 beş gün sonra kontrolüm var doktor gel demedi o zamana kadar geçmezse ilaç vericekmiş
EsraRamazanAl Elcnerdgn bilmiyorum ama buranın sistemi çok tuhaf Türkiye gibi deyil benim hamileliğim 25+3 e girdi 2defa doktora gittim bir kere çağırdılar kendi ebem konuştu obur seferde ultrasyona girdim kıza benziyor dedi net birşey söylemedi aslında tedirginim doğumu nasıl yapicaklar nasıl olucak bilmiyorum o yüzden hep kocamla tartışıyorum bu nasıl bir sistem diye ilk hamilelik ne olacağını bilmiyorum
Elcnerdgn _SLNPSHR_ birsey sorucam ama bebeğim cok hareketliydi geçtiğimiz hafta falan. 26haftalık olduk hareketleri eskisi gibi değil daha az yani normal mi bilemiyorum ve cok tedirginim birsey olucak diye dokunsalar ağlicam
Betus93 BraAkayBulut simdilik iyidi. En son gittigimde kasilmalardan dolayi gittim. Oyuzden kilo ve boyu soylemedi bile. Ultrasyon fotosuda vermdi😪cok ozlemistim bebisimi gormeyi ama suan sadece saglikli olmasini istiyorum. Karnimda sertlesip kasiliyor cunku. Sizde de varmi
Elcnerdgn EsraRamazanAl zormuş canım ya üzüldüm sizin adınızıda gerçekten çok kötü bir sistem var yurtdışında 🙄
eCeCik Elcnerdgn benim evde 2+1 ama odanın biri o kadar minik ki anlatamam orada işte bendimde yatakmolan bi 2 kişilik koltuk var bende 4-5 ay bebek karyolasını kendi odama koyup sonraısnda odasına geçiricem o koltukta orada duracak mecbur benim koltuk baya minik kük karyola kadar olduğu için ikisi sığıyor ama şifpnyeri odama geçirmem gerekicek tam bir oda yapamadım bende ama napalım eldekilerle mutlu olmaya bakıyoruz🤨 sende bi süre dene kendi odanda sonra koltuğu elden çıkartırsınnyapacak bişey yok maalesef sanırım
Elcnerdgn eCeCik koltuğu elden çıkaramam koltuğu aldık ben hamile kaldım yakın zamanda 1sene olmadı alalı eşim müsade etmez 🙄 ama kendi annemin evi büyük eşimi ikna edersem annemin evine gidip koyucam boş biyere
gonulcelen Elcnerdgn sanırım bebeklerimizi kucağımıza alana kdr devam edecek bnde herşeyde öyleyim stresten korkudan hep ağlamak üzereyim
_SLNPSHR_ Elcnerdgn bazen öyle oluyor bir gün bir günü tutmuyor bazen çok hareketli bazen çok az o bizim kendimizi yorup yormamamizla alakalı bir durum bence ben ne zaman biraz yorulsam oğlumda yavaşlıyor dinlenice tekrar devam 😍
Mihribank Elcnerdgn sakaryada yaşıyorum gençbebe mağazasından aldık. İnternet sitesi de var. 3400 tlye büyüyen beşik, üç kapılı dolap, şifonyer, uyku seti,cibinlik ve yatağını aldık ☺️
Mrymarvs Elcnerdgn her zaman hareket halinde olması gerekmiyo canım zaten onun artık bi uyku düzeni var her zaman hissetmemen normal 😊😊😊bende bir gün çok yorulmuştum bebegi hic hissetmiyodum panik yaptm hastaneye gittim 🙈cok sukur bisey yoktu benimkide 3 haftadır maşallah cok hareketli
Elcnerdgn Mrymarvs 4gündür hareketleri az nebiliyim içime sinmiyor. Demin birisi buna benzer bi post açmış onu okuyunca acaba ben mi ihmal ettim demeye başladım hareketleri azaldı diye hastaneye gitmiş kalp ritimlerinde yavaşlama görmüşler ama 30lu hastalardaydı yazan kişi. Bende iyice tereddüt ettim