Elcnerdgn Mihribank bizde 26haftalığıız bizimde kıyafet eksiğimiz kalmadı bebek arabamızı da aldık. Oda takımı bi derdimiz kaldı nasıl yapsam bilemiyorum alırsam da önümüzdeki ay alıcam artık oda takımını siz nerden aldınz
Mihribank Elcnerdgn sakaryada yaşıyorum gençbebe mağazasından aldık. İnternet sitesi de var. 3400 tlye büyüyen beşik, üç kapılı dolap, şifonyer, uyku seti,cibinlik ve yatağını aldık ☺️
Aysun2834 Elcnerdgn bu konuda yalnız değilsiniz kıyafetleri hastane süslemeleri ve hediyelikleri hazır ama odaya dair hiçbirşey yok
Elcnerdgn Babies16 bizim kıyafet eksiğimiz kalmadı arabamızıda aldık. Geriye bebek çantası küvet seti bakım ürünleri kaldı bide oda takımımız 🤷♀️ Herkes oda takımını almış ben geç mi kaldım ya
Babies16 Elcnerdgn bende ilk odasini aldim cunku temmuzda zam gelcek dediler burada mobilyacilar hep.inegolluyum mobilyamiz meshur.ama zaten temmuzun sonunda 30 u gibi kurcaklar.eger teslimat seuresinde sikintj yoksa daha var en fazla 1 aya kuruyorlar
Elcnerdgn SedaCanpolatakmak bizim yorulunca bel ağrımız oluyor 🤷♀️ Ben oda takımı daha almadım nerden aldınız bu arada fiyat vb nedir araştırıyoruz suan
LaleSnmez Elcnerdgn biz de oda takımımızı aldık; ama kıyafetler kaldı nelerden kaçar adet almak lazım?
SedaCanpolatakmak Elcnerdgn Ben istanbul’da yaşıyorum. Kaynarca da bi bebek mağazasında mobilya beğenmişti kayınpederim. Mutlubebe ismi aldığımız yerin. Kayınpederimin beğendiği mobilya başkaydı, benimki başka. Almaya gittiğimiz gün bambaşka bi takım beğenip ondan aldım 😂😂 bebek arabasıyla birlikte yaklasık 5bine geldi bize 🙈
Elcnerdgn Mrvbdk aynı durum bende de var. Vücut ısımız sanırım biraz daha fazla fena oluyorum sıcaktan şişme de oluyor bazen ama cok değil
Elcnerdgn tugbatugba ay bizim de oda eksiğimiz var onu alsak odaya koysak diğerleri cok ufak tefekleri kaldı 🤷♀️
tugbatugba Elcnerdgn aynen bi oda alınsa boya falan yapılsa gerisi alınır kıyafet bir günlük is ... heyecanla bekliyorum alışveriş gününü.. eşim su an yanımda degil 1 ay beklemem gerek ama artık catladim
Elcnerdgn LaleSnmez canım alttan cıtcıtlı atlet zıbınlardan 10taneye yakın aldım hem kısa kollu hemde uzun kollu aldım.
Babies16 LaleSnmez e bebekte indirim var 5 tanesi 20 tl. Ben simdilik 10 tane aldim.bi kismini 0_3 ay bi kismini 3-6 ay. Kimisini kisakollu aldim.kimisini atlet gibi askili aldim. Bide agiz mendilleri indirimdeydi 10 tanesi 9.90 2 paket ondan aldim daha oncedende vardi hediye alinan 30 tane oldu😊
Elcnerdgn Mrymarvs ay allah sabır versin dil ağrısı kötü oluyor. Biraz hareketlerimiz azaldı gibi geliyor bana hareket ediyor ama tekme atmıyor kendini hissettiriyor sonra duruyor biraz kafamı ona takmaya başladım
eCeCik Elcnerdgn benimde gündüz neredeyse 0 hareket ama akşam ayaklarımı uzatayım yarım saat sonra kıpırdanmalar başlıyor ama çok değil.
Mrymarvs Elcnerdgn her zaman hareket halinde olması gerekmiyo canım zaten onun artık bi uyku düzeni var her zaman hissetmemen normal 😊😊😊bende bir gün çok yorulmuştum bebegi hic hissetmiyodum panik yaptm hastaneye gittim 🙈cok sukur bisey yoktu benimkide 3 haftadır maşallah cok hareketli
eCeCik Bende 24+3 teyim oğlumla henüz isme karar verebilmiş değiliz😅 0-3 aylık giysilerni hemen hemen aldım 3-6 aylık alıcam bundan sonra evimde bi tane fazla dolabım var yeni beyaz 2 kapılı bi şifonyer bide karyola alıcam onlarıda beğendim bayramdan sonra almayı düşünüyorum biberonu temassız ölçer gibi şeyleride 2-3 hafta sonra havuzlu han a gidip almayı düşündüm. Dün hatta bi uğradım nasıl bi yermiş diye her yerde bebek mağazaları var öyle aman amanda ucuz gelmedi bana tabi bi mothercare le falan kıyaslanamaz. Bence tek artısı herşeyi alıp çıkıyorsunuz o handan o güzel. Süt sağma pompası beğendiö e bebekle aynı fiyattı mesela. Benim ağrım sancım olmuyordu çok şükür son 3 gündüe kuşumun üst tarafında bi ağrı var ama çol dışarı çıktım yürüdüm yoruldum heralde toplamda 9 kilo aldım kendim dikkat ettiğim halde 🤨 şiödilik bi zorluğum yok çok şükür enfeksiyon zaten artık standart tabiki bendede var 😀😀😀
Elcnerdgn eCeCik bizim kıyafet ve araba eksiğimiz bitti. Geriye odası ve küvet takımı bide kişisel bakım ürünlerimiz kaldı. Süt sağma pompası almicam belki ihtiyaç olmaz ihtiyaç olursada eşim gider alır artık. Bizim ev 2+1 oturma odası olan odayı bebek odası yapmak istiyorum ama bitane köşem koltuğum var ya onu ordan tamamen kaldırıp bi oda takımı alıcaz yada o kösem durup bi dolap ve beşik sığar nasıl yapıcam cok kararsız kaldık işin içinden çıkamıyorum ya
Elcnerdgn LaleSnmez 10taneye yakın atlet aldık yani zıbın şeklinde yeni Doğan tulumlarından aldım 2-3tane de ondan var. 2tane de 10lu hastane çıkışı aldım. Bitanesini daha uygun fiyata aldım 50tl ye diğeri de 150tl ye geldi. 150tl ilk olan biraz süslü püslü. 10cift çorap aldım. Ağız mendili aldım. Muslin örtüsü aldım. Bide bu gecelik gibi alt üstlü takımlar oluyor canım onlar cok hayat kurtarıyormuş ondan da 5tane falan takım aldım
Elcnerdgn LaleSnmez pike battaniye almadım hastane çıkışlarının içinde oluyor aklında bulunsun Çan’ımı peluş olan battaniyeden aldım bide havlu aldım banyo yaptırdıktan sonra kullanmak icin koltuk altı Ateş ölceri aldım emzirme destek yastığı aldım.
Elcnerdgn eCeCik önceden gündüz durmazdı bizimki şimdi ben uyuyorken geceleri hareketli bende uyuduğum icin yanılıyormuyum diye bazen tereddüt ediyorum canım ama p.tesi gidicem Yinede içim rahat etmiyor
gonulcelen eCeCik ben artık resmen saatlerini ögrendim sabah öğleden sonra ve akşam tabi hepsi de yemeklerden sonra cok eğlenceli izlemesi hissedilmesi bütün herşeyi bırakıp bir kaç dakika ona odaklanıyorum 😍 şimdiden aklım basından gidiyor
eCeCik Elcnerdgn benim evde 2+1 ama odanın biri o kadar minik ki anlatamam orada işte bendimde yatakmolan bi 2 kişilik koltuk var bende 4-5 ay bebek karyolasını kendi odama koyup sonraısnda odasına geçiricem o koltukta orada duracak mecbur benim koltuk baya minik kük karyola kadar olduğu için ikisi sığıyor ama şifpnyeri odama geçirmem gerekicek tam bir oda yapamadım bende ama napalım eldekilerle mutlu olmaya bakıyoruz🤨 sende bi süre dene kendi odanda sonra koltuğu elden çıkartırsınnyapacak bişey yok maalesef sanırım
Mihribank Elcnerdgn benim de 2+1. Ve bebek odasında köşe koltuk vardı eşim satmama yada birine vermeme izin vermediği için o da duruyor oda da eğer bebek odası da sığıyorsa sıkıntı olmaz bence
SemraErkann Mrymarvs hayır canım ilk gebeliğimde de 40. Haftaya kadar bekledik normal olsun diye ama açılma olmadı doktorum bekletti zaten son haftaya kadar normal Doğumdan yanaydı ama çok sancılar cektim hastaneyi sancılardan dolayı yerle bir ettim ama olmadı 40. Haftamda artık suyum azalmıştı hayatı riskimiz oluşmuştu o gün akşam sezeryana alındım 😒
yagmur_544 SemraErkann Gulsen4224 rica etsem bana bi tahminde bulunabilir misiniz 🥰 7+4 karından 😊 https://imgyukle.com/i/NBFpEx
Handemehmet Bende 23 haftalıgım daha hiiiiç bişey almadık yavas yavas bakmaya baslıcaz. Biz anca gezme tozma düşünüyoruz dogmadan😀 Bugun detaylıya girdik.benim şişme kramp bel agrısı gibi sıkıntılarım yok her şey normal ilerliyo hala😀