Senam12 Merhaba bende geceleri aşırı kramp ağrısıyla uyanıyorum. Ondan başka sıkıntım YÖK çok şükür 🙏🤩❣️
eCeCik Senam12 o kramp bana 1 kez girdi eşim ayağıma bi hareket yaptı bişey geceydi tam hatırlamıyorum tak diye kesildi kramp şok olmuştum 😱 bide 1 tane maden suyu iyi geliyor diyorlar
Denis19 Senam12 magnezyum kullanıyor musun canım ya da süt iciyomusum bana doktor süt u sormuştu direk kramp giriyo diyince
gonulcelen Senam12 bnde malesef korkulu rüyam oldu kasıklarımda ki özellikle gece boyu kendimi dinliyorum uykular haram 😞😞😞
Tuba704 Bizde Eylül sonu Ekim başı gibi bekliyoruz meleğimizi nasipse ama ayaklar eller şiş sıcakta zaten giyinip dışarı çıkamıyorum 😞 Birde geceleri uyuyamıyorum rahat pozisyon alıp onun haricinde iyiz 😊
SemraErkann Tuba704 aynı ben gibisin bende sezeryanım ekim ilk haftası 39. Haftada yani kaç haftalıksın sen canım
Elcnerdgn Tuba704 eğer benim sezeryan olursa belki eylül sonunu da bulabilir ya da ekimin ilk haftası muhtemelen ☺️
Yabrukus Tuba704 aynı zamanlardayız bi kaç gündür gece uyuyamıyorum defalarca kalkıp pozisyon değiştiriyorum sanki ağırlaşıyor belim daha çabuk ağrıyor artık şaştım kaldım allahım yardım etsin tüm hamilelere
Mrymarvs SemraErkann sezeryan kendi tercihin mi canım bende sezeryan olcam insallah merak ettim bi sebebi mi var yoksa tercihin ondan yana mı diye
Tuba704 SemraErkann şuan 27 başladık dün ama normal ya da sezeryan belli değil henüz karar veremedik %50 50 😄
Betus93 Elcnerdgn benim kasiklarda cocuk. Kramplar giriyo topak gibi oluyor. Bi muddet kendime gelemiyorum. 23+5 iz bizde 😣bebisim saglikli olsun daaa 🤰🏻
Mihribank Elcnerdgn bizde 26 haftalığız 14 ekim doğum gözüküyor. Dışarı adım atamıyorum sıcaktan çok terliyorum hayatımda terlediğimi bilmezdim 😒 Biz biraz hızlıyız hazırlıklar bitti sayılır. Giyisileri ve bakım ürünlerini aldık. Odasını da aldık bu ay içinde gelecek. İyi ki de almışım herşeyi artık dışarı çıkamıyorum çünkü 🤗
Elcnerdgn Mihribank bizde 26haftalığıız bizimde kıyafet eksiğimiz kalmadı bebek arabamızı da aldık. Oda takımı bi derdimiz kaldı nasıl yapsam bilemiyorum alırsam da önümüzdeki ay alıcam artık oda takımını siz nerden aldınz
Babies16 Elcnerdgn bende kansizlikla cebellesiyorum.odasini siparis verdim bu ayin sonunda gelcek arabasini aldim.ebebekte kampanyali zibinlari aldim.pelus battankye bebek cantasi..simdilik bukadar.daha cok alincak var 😊
Elcnerdgn Babies16 bizim kıyafet eksiğimiz kalmadı arabamızıda aldık. Geriye bebek çantası küvet seti bakım ürünleri kaldı bide oda takımımız 🤷♀️ Herkes oda takımını almış ben geç mi kaldım ya
SedaCanpolatakmak Elcnerdgn 11 Ekim bizim doğum tarihimizde 😌 normal doğum olacağı için net değil tabiii bakalım 👼🏻 Ben her konuda olduğu gibi bu konuda da inanılmaz heyecanlıyım. Neredeyse her şeyim tamam sayılır. Dün odamız geldi, çıkamıyorum odadan. Öyle güzel ki 💕 Ağrı sızı konusunda da bi sıkıntımız yok çok şükür 😍😌
Elcnerdgn SedaCanpolatakmak bizim yorulunca bel ağrımız oluyor 🤷♀️ Ben oda takımı daha almadım nerden aldınız bu arada fiyat vb nedir araştırıyoruz suan
Mrvbdk Elcnerdgn bendede bel ve sırt ağrısı başladı iyice kasıklarımda ağrıyor akıntım arttı. Hazırlıklara başlamak üzereyim inan şu sıcakta kalkıp dışarı cıkmaya gözüm kesmedi kaç gündür
Elcnerdgn Mrvbdk aynı durum bende de var. Vücut ısımız sanırım biraz daha fazla fena oluyorum sıcaktan şişme de oluyor bazen ama cok değil
tugbatugba Bende 24 hafta içindeyim ve sıcaklardan mahvolmuş durumdayım saga sıla yatamıyorum ne tarafa donsem og lum orda tekmeye başlıyo.. hic bi hazırlık yapmadık henüz 1 ay sonra başlıcaz insallah nasip olursa . Ama sıcakta nasil yapcaz hic bilmiyorum odası boyanacak bir sürü eşya kıyafet falan ooo
Elcnerdgn tugbatugba ay bizim de oda eksiğimiz var onu alsak odaya koysak diğerleri cok ufak tefekleri kaldı 🤷♀️
Mrymarvs 25.haftanın içindeyim ve henüz hiçbir hazırlık yapmadım 1 ay daha geçsin sonra başlim diyorum artık karnımın iyice büyümesi beni hayli zorluyo bide şu sıralar diş ağrısı eklendi ama hamdolsun bunada 😊
Elcnerdgn Mrymarvs ay allah sabır versin dil ağrısı kötü oluyor. Biraz hareketlerimiz azaldı gibi geliyor bana hareket ediyor ama tekme atmıyor kendini hissettiriyor sonra duruyor biraz kafamı ona takmaya başladım
SemraErkann Mrymarvs hayır canım ilk gebeliğimde de 40. Haftaya kadar bekledik normal olsun diye ama açılma olmadı doktorum bekletti zaten son haftaya kadar normal Doğumdan yanaydı ama çok sancılar cektim hastaneyi sancılardan dolayı yerle bir ettim ama olmadı 40. Haftamda artık suyum azalmıştı hayatı riskimiz oluşmuştu o gün akşam sezeryana alındım 😒
Elcnerdgn Mrymarvs sezeryana biraz bende su sıralar sıcak bakıyorum normal Doğum yapamam gibi geliyor bana 🙄
BraAkayBulut Elcnerdgn 23+5.gündeyiz bizde sıcaklar ve karnımın büyümesi dışında bi şikayetim yok ama karnım eğilip doğrulurken baya zorlamaya başladı beni😍😍☺️
Betus93 BraAkayBulut simdilik iyidi. En son gittigimde kasilmalardan dolayi gittim. Oyuzden kilo ve boyu soylemedi bile. Ultrasyon fotosuda vermdi😪cok ozlemistim bebisimi gormeyi ama suan sadece saglikli olmasini istiyorum. Karnimda sertlesip kasiliyor cunku. Sizde de varmi
Mihribank Elcnerdgn sakaryada yaşıyorum gençbebe mağazasından aldık. İnternet sitesi de var. 3400 tlye büyüyen beşik, üç kapılı dolap, şifonyer, uyku seti,cibinlik ve yatağını aldık ☺️
Aysun2834 Elcnerdgn bu konuda yalnız değilsiniz kıyafetleri hastane süslemeleri ve hediyelikleri hazır ama odaya dair hiçbirşey yok