• Doğum
  • Allahım doğuramıyorum😔

Asli2663 canım hurma yiyorum yürüyorum ama yok dün ara ara sancım oldu sürekli duş al gögüs uçlarına masaj yap yap karnına masaj yap 😘
    ayse98 hurma midemi yakıyor ama yiyeceğim bitti de alacağım bugün insanlar göbeğin çok büyük ikiz mi diyorlar ve gerçekten ağır 😔 bu göğüs masajını duydum bu akşam denemeye başlıyorum😊 çok sağol canım benim ❤️
      Asli2663 tesbirli olun hemen yola çıkabilecek vaziyette olun zaten pırt diye Çıkmaz çocuk merak etmeyin bence en iyi çözüm meryem ana eli otu😂
        Aleynaozkayaa anneme okuttum babama okuttum kayınvalideme de okutacağım bir de ben okuyacağım içip otu içine atacağım yoksa otu atıp içine sonra mı içeceğim? 😊 kafamda deli sorular
          Asli2663 ben ilk defa dün masajı yaptım duştan çıkınca sancım başladı şimdi ara ara sancım oluyo 😘
            ayse98 hayır 😔😔 Meryem ana eli otunu da koydum okudum içtim açıldı ama sancım var açılmam hala yok 😔
              Asli2663 hmm duşu ihmal etme canım sık sık gir göğüsleri ovuştur hurma ye inşallah olur canım 😘
                ayse98 inşallah canım artık aile baskısına döndü olay kendimi kötü hissediyorum. Dua edin nolur
                  Hanımlar bazılarınızın mesajlarını yeni gördüm çok özür dilerim. Hepinize çok teşekkür ederim. Yarından itibaren merdiven çıkıp inmeye başlayacağım. Duş da alıyorum sürekli. İnşallah hepimiz sağ Salim alalım kucaklarımıza.
                  Asli2663 kimsenin sana baskı yapmaya hakkı yok canım kafana takma ne zaman olursa hayırlısınolsun 😘
                    ayse98 Allah razı olsun canım Rabbim böyle anlayışlı insanların hep yüzünü güldürsün. Ne muradınız varsa da versin ❤️