Asli2663 stres yapmayın benim baloğlan 40 hafta 5 günlük ama gelesi yok daha yeni yeni gelmeye hevesleniyor. doğum doğal bir süreçtir. bırakın gelmek istediği zaman gelsin. stressiz sakin ve sabırlı olmaya çalışın ❤❤
Allahım doğuramıyorum😔
minikyuregim çok güzel dedin de sabırsızlanıyorum işte 😊 sağlıcakla kucaklarımıza alalım inşallah 🙏❤️
Asli2663 meryem ana eli etu deneyebilirsiniz çok işe yaradıgını söylüyorlar
Aleynaozkayaa deneyeyim mi korkuyorum yetişebilir miyim hastaneye ? 1.30 saat yol ay korkuyorum😊
Asli2663 tesbirli olun hemen yola çıkabilecek vaziyette olun zaten pırt diye Çıkmaz çocuk merak etmeyin bence en iyi çözüm meryem ana eli otu😂
Aleynaozkayaa anneme okuttum babama okuttum kayınvalideme de okutacağım bir de ben okuyacağım içip otu içine atacağım yoksa otu atıp içine sonra mı içeceğim? 😊 kafamda deli sorular
Asli2663 internete yaz canım bende tam olarak bilmiyorum yanlış bilgi vermek istemem😘
Aleynaozkayaa çok sağol kuzum❤️😇 inşAllah doğurcam 😄
Asli2663 hayırlı dogumlar şimdiden ❤️ Allah bir avazda kurtarsın inşallah 🤲🏻
Hanımlar bazılarınızın mesajlarını yeni gördüm çok özür dilerim. Hepinize çok teşekkür ederim. Yarından itibaren merdiven çıkıp inmeye başlayacağım. Duş da alıyorum sürekli. İnşallah hepimiz sağ Salim alalım kucaklarımıza.