Bsraylmzz Minikmucizem27 ben en çok oğluşum gorucem diye heveleniyom 😀sezeryan olucagi için alt muayne derdi de yok nst baslicaz artık bakalım hayirlisi
Minikmucizem27 Bsraylmzz aynen o dert yok Allahtan 😄 hayırlı doğumlar nasip etsin Allah 🤲🏻 sağlıkla alalım bebişlerimizi kucağımıza 🐣🤍
Kdk Bsraylmzz 31.haftadayız bizde ayy benim doğumdaşlarım hep hazırlıyor ben geç mi kalıyorum acaba 🙈😂 bu hafta başlayım ben de bi yerden bari😅
Bsraylmzz Kdk valla benim halim kalmıyor artık dışarı çıkamıyorum yürüyerek zaten hiç gidemiyom hemen asaya baskı yapiyo dizlerim de derman kalmıyor sabah bile kahvaltıda zorlaniyom ayakda durmaya
Kdk Bsraylmzz 😳iki hafta bu kadar mı farkettiriyo 😳 yavaştan yıkama ütüleme işine başlayım o halde hala az çok kendimi idare edebiliyoken
Bsraylmzz Kdk valla öyle kuzu ben hallettim şükür ama ev işlerinde biraz skinti oluyo sıcak zaten ev 3 den sonra güneş alıyor akşama kadar sabah yapabildigimi yapiyom
Bsraylmzz Kdk benim tam bı ay 12 günüm var sezeryan günüm belli olduğu için son adet tarihine göre 49, gün yazıyor doktor çok sıcaklara gelicek duruma göre bakciaz dedi ne zmna alır bilmem ayaklarımda şişti dolma gibi😀😀
_Eylll1 Denizderya1937 inşAllah kötü bisey cıkmaz canm tek duamız bu insan tedirgin oluyor ama tabi :/ doktordan sonra benımle de paylaşır mısın sonucunu ne dediği hakkında😊
Denizderya1937 _Eylll1 inşAllah hayırla kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim 🤲🏻 Tabiki haber ederim 🤗
n_elmaci Shuled25 aynen bir aydan fazladırda baş aşağı arkadaş 😳 yumuşama ve incelme olmuş bu da dolayı. Kilosu yerinde çok şükür ama korkum küvez olursa diye 😔
Shuled25 n_elmaci bende 33 üm banada aşağı inmiş çok ayakta durma dedi. Korkma canım dua edelim hayırlısıyla doğru zamanda gelsinler bir avazda inşAllah 🥰
Durubatu Bsraylmzz 34+0 ayın 14 ünde kontrolümüz var sezeryan tarihi alicaz 4 yada 5 ağustos olur sanırım bugün çamaşırlarıni yıkadım yarın utulerim çantaya koyması kalır sadece 🥰