_Eylll1 Deletedmom23234 benim doğum günüm 1 eylül bakalım paşanın gönlü ne zaman gelmek isticek umarım 1 eylül olur her doğum gününde aklınıza bende gelirim😍🙈 Allah sağlıcakla kucaklamayı nasip eylesin kuzum💙
Minikmucizem27 Bsraylmzz hahha bende Pazartesi günü gidicem tekrar kontrole bakalım 🙈😁 bende çok heyecanlanıyorum yaa. Bi yandan da korkuyorum. Garip bir duygu 🤷🏻♀️🥲
Bsraylmzz Minikmucizem27 ben en çok oğluşum gorucem diye heveleniyom 😀sezeryan olucagi için alt muayne derdi de yok nst baslicaz artık bakalım hayirlisi
Bsraa35 Bsraylmzz bizde 34+4 haftalığız 🙈 çantamız hazır sayılır sadece birkaç eksiğimiz kaldı ☺️ Ağustosun 7 si çıkıyor ultrason da bakalım hayırlısı inşallah normal doğum olur 🤲🏻 Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı 🤲🏻😍
milena11 nuniturkmen erken değil aslında 37+4 de doğum yapmış oluyorum. Bebeğimin gelişimi 3 hafta önde doktor bir sorun görmedi
nuniturkmen milena11 ha anladım cnk senle aynı haftadayız o yüzden dedim bende biran önce belli olsun istiyorum
Denizderya1937 _Eylll1 bende 34+4 haftalığım aynı problemler bendede var erken mi geliyor diye korkuyorum 😔 annemde ara ara böyle olmaların normal dedi ama anlamadım dün duşta başladı bugünde devam ediyor 4 gün sonra randevum var bakalım doktor ne diyecek 🙇🏻♀️
_Eylll1 Denizderya1937 inşAllah kötü bisey cıkmaz canm tek duamız bu insan tedirgin oluyor ama tabi :/ doktordan sonra benımle de paylaşır mısın sonucunu ne dediği hakkında😊
Morvy busden sanırım bebek arabasından bahsediyorsunuz. Arabalarda genelde ikisi içinde olur zaten yani ikiside var.
Minikmucizem27 Bsraylmzz aynen o dert yok Allahtan 😄 hayırlı doğumlar nasip etsin Allah 🤲🏻 sağlıkla alalım bebişlerimizi kucağımıza 🐣🤍
Kdk Bsraylmzz 31.haftadayız bizde ayy benim doğumdaşlarım hep hazırlıyor ben geç mi kalıyorum acaba 🙈😂 bu hafta başlayım ben de bi yerden bari😅
Bsraylmzz Kdk valla benim halim kalmıyor artık dışarı çıkamıyorum yürüyerek zaten hiç gidemiyom hemen asaya baskı yapiyo dizlerim de derman kalmıyor sabah bile kahvaltıda zorlaniyom ayakda durmaya
Kdk Bsraylmzz 😳iki hafta bu kadar mı farkettiriyo 😳 yavaştan yıkama ütüleme işine başlayım o halde hala az çok kendimi idare edebiliyoken
Bsraylmzz Kdk valla öyle kuzu ben hallettim şükür ama ev işlerinde biraz skinti oluyo sıcak zaten ev 3 den sonra güneş alıyor akşama kadar sabah yapabildigimi yapiyom
Bsraylmzz Kdk benim tam bı ay 12 günüm var sezeryan günüm belli olduğu için son adet tarihine göre 49, gün yazıyor doktor çok sıcaklara gelicek duruma göre bakciaz dedi ne zmna alır bilmem ayaklarımda şişti dolma gibi😀😀